Postava
* Nick postavy: Retri Paladin: meno postavy: Aliciskapte 80 lvl
* Main spec Off spec a class:
* Profesie: Full Mining/Blacksmiting
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: No WoW hram cez 3 roky stoho 3 roky hrajem tu na anthorke a za tu svoju postavu hrajem 2 roky a 10 mesiacov
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov: PvP eq full furi, rele ruky, rele doplnky GS 4930 Jedna Pve T8 head
Alti Petosk-Rogue 70lvl
Info o tebe:
* Vek:17
* Záujmy nielen wow !!!
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? : Wow hram už cez 3 roky
* V aké dni sa ti hodí raidovat ? : ake dni mne je to jedno ja sa rad prisposobim
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? : použivam VT mikrofon je samozrejmostou a DBM tiež nieje problem ak je to nutne
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu) No tych guild volo viac prva Guildu si nepametam ale odišiel som lebo sa rozpadla GM dostal perma nasledovana bola The lost Tribe tam to bola vyborna guilda až kym dobry ludia nepoodchadzali na offik hrať a taktiež ku alekom a teraz momentalne som v The ilumination
* Poznáš niekoho od nás ? No poznam Vas od mojho partaka na 2v2 rozpraval mi o tej g a tak ma zaujala a taktiež vten den som bol z jednym vašim členom hc a ked som zbadal z akej je g hned som sa ho pytal dopodrobna na guildu
* Prečo chceš ísť práve do GoE : GOE ma zaujalo pve raidmi chcel by som sa samozrejem venovať pve ale mam len pvp eq a nebudem chodiť milion hc a milion dni aby som si mohol za conqesty kupiť jednu t8 proste dobra vec musi padnuť moj nazoj (ale mam jednu t8
)
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Condctor (shamik) a to DK nic si už nepametam bol to dlhy nick