Postava
* Nick postavy: Ivix,
* Main spec Off spec a class: demono/destro (kombinovane talenty) warlock,
* Profesie: tailoring, enchanting
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: fuu..toho je dost..mirra 3server, mystiq, atd. /hram asi 5-6 rokov uz...na anthorii od RC2 ale za ali cely cas/
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): za hordu som prednedavnom urobil lvl 80 na warlockovi cize nemam este neviem jaky dobry eq....hlavne pokupovane veci z profesii, sem-tam daco za honor...zatial to je daco okolo 3.2k gs stale sa zvysuje... /mam 4 alicke 80-tky/
Alti
* Info o altoch: za hordu je toto moja jedina postava
Info o tebe:
* Vek: 22
* Záujmy nielen wow !!!: sporty - futbal, tenis, volejbal .. len pasivne /raz dvakrat do tyzdna s kamaratmi/, auta.. /sprtat sa hlavne v starych autach....tam sa da toho vela rozobrat poskladat...do noveho uz velmi nemozes robit/ hlavne sa bavit...
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? ako bolo uz vyssie spomenute 5-6 rokov...hlavne druid lock
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? zavisi od toho, ze kedy.... kedze "som" na VS tak zrazu nam rupne a o 14-tej sa ideme dakde dacomu venovat a pravdepodobne skoncim niekde ..... ked sa urci nejaky presny cas vedel by som
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? VT mam /mikrofon uz dlhsie nefunkcny ale to nie je az taky problem/ a DBM tiez
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): v podstate ziadne...len som to rychlo vyexpil do lvl 80
* Poznáš niekoho od nás ? osobne nie, ale videl som na LFG ze zhanate PvE hracov..a ja mam radsej PvE
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? je to jedna z PvE guild...a podla mna dost znama..
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): na LFG dakto pisal...uz nepamatam
*edit: fuuu to je uz 2010...
takze take 5-6 roky uz hram..len tolko co mi trebalo upravit...