Peacefighter
Nyní má můj lock Destro spec, ale to jen kvůli slabšímu eq, ale mým hlavním cílem je Affli
Jako profese mám JWC a Mining
Locka hraji asi rok to většinou na funn serverech, jelikož jsem neměl moc náladu expit, ale umim ho a zvládnu pořádný DPS.
WoW jsem pořádně začal hrát zde na anthorii asi před 4 lety,čili na TBC, to za paladina Holyfighter, byl jsem hlvně PvP, jelikož tou dobou nefunguvalo moc dungu. Po té jsem se rozhodl jít na Drak'thul kde jsem si ze zvyku založil paladina Amarillis. Jelikož jsem se na Anthorii spřátelil s mnoha lidmi, dostal jsem se docela jednoduše do Deep Thunder zde jsem zůstal celou dobu, tedy asi rok. Začal jsem na skoro doprogresovaném Naxxu 10/25 poté Sartaron 3D 10/25 a Malygos 10/25 nakonec
Ulduaru 10/25.
Poté jsem skončil kvůli nedostatku času, tak jsem aspoň vrátil ke svým začátkům.
Plánuji hlavně PVE vždycky bude přednější, ale pokud se nebude nic dít, tak bg nebo i areny klidně zajdu.
Gs mám nyní 3.8K je to hodně málo ale v Ponděli čili včera jsem doexpil, tak doufám že to ukazuje že se snažím a za pár dní to bude uplně jinak.Nynější taktiky se dokážu včas naučit, aby kvůli mně nebyli zbytečné potíže.
Alty žádné nemám ani neplánuju, jelikož se pak nedokážu soustředit na main char.
Je mi 17 let. WoW hraji asi 4 roky jak už jsem zmínil. Mé zájmy jsou převážne sport hlavně ultimate frisbee, alkohol a dymka to k sobě prostě patří
. Z offi už mam dost zkušenosti, takže vt a správne addony nejsou problém. Jsme zvyklí na raidy 6x do týdne a progress bose klidně i 2 týdny. Guildu kterou mám teď je Blood Angels, ale jsou převážně PvP nebo nejsou vůbec 80 lvl, takže raději půjdu do fungující guildy. O GoE jsem se dozvěděl na lfg od Arwyna.