Postava
* Nick postavy: Esperia
* Main spec Off spec a class: main ARCANE off frost blood elf mage
* Profesie: JWL 450 MIN 450
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: od kedy hram wow hrajem vacsinu casu iba za maga. wow hram uz asi 2roky
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy):
pvp gs 4860 pve 4461 ( to pvp by som xcel vylepsit preto mam aj zaujem o vasu guildu )
Alti
* Info o altoch: tak mam blood elfa huntra 69lvl survial a xcem si doexpit este aj palta heala
Info o tebe:
* Vek: 21 muz (bohuzial xD )
* Záujmy nielen wow !!! wow je mo zivot
ale okrem gemblenia si rad zachytam ryby alebo vybehnem iba tak na huby s kamosmi.
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? wow hram cca 2roky za maga hunta a z holy paladinom amm este male skusenosti
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? konkretne hram kazdy den vzdy ked to ide zalezi to od povinnosti ktore mam doma ale ak by bol naky raid naplanovay na isty cas tak by som si vedel isto veci zaariadit tak aby som tie raidy chodil
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? vt 2.1.4 mam mikrofon pouzivam
no s dbm nemam velke skusenosti.
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): independent, pvp , yakuza tych guild bolo vela ale vacsinou bol dovod odchodu ten ze som sa az zufalo malokrat dostal naky raid
* Poznáš niekoho od nás ? Maika desto lock mam ho v 2v2 teame
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? pretoze mam u vas vela kamosov plus partaka z 2v2 a ste guildda co raidy chodi a nie sa tak iba tvari
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Mainka