Nick postavy:Maxim
Main spec Off spec a class:Sur/MM
Profesie:ENG/MIN
Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress:S huntom mám slušne skúsenosti...začal som tu hrávať dávno ... moja prvá psotava bol mag ešte za čia 70 lvl potom bol dk a tak war,zatial mám skúsenosťi s naxx a ulduarom k Toc som sa ešte nedostal..
EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy):na eq pracujem každy deň, GS:2912 hlavne PVE,pvp nechodim moc...
Alti
Info o altoch:mal som 3x 80 šetki som predal za eura...
ale v idme žačat expiť ...
Info o tebe:tak nwm čo tu mám napisať.. ked chete potom sa spytaj rád odpoviem Vek:17 Záujmy nielen wow !!!:posilka,hravam COD..ale najviac wow
Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac?:nwm teraz presne povedať kolko ale hraval som ešte Na TBC tu ... najviac hunt,dk,warlock,shaman
Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne?..som k dispozicii po škole do večera nezaleží na dni!!!! (Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods?:použivam...)
Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu):ak som sa vraťil hl.guildu mal som dlhu prestavku... vratil som sa len pred pár dnami ... na stálo ! A pred tym som bol v Gilde New Era rozpad
Poznáš niekoho od nás ?:zaťial nie ale chcel by som..
Prečo chceš ísť práve do GoE ?:počul som o vás že ste dobrá gilda mal som možnosť vidieť in-game.. zopar playerov gildy sulšne eq...
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick):rozhodol som sa sám nepotrebujem na také veci ludí ale vcera my dakto hovoril vašu stranku s vasej gilddy nepametám si meno :/