Postava
* Nick postavy: ilthi
* Main spec Off spec a class: fury, defense, warrior
* Profesie: mining, blacksmithing - oba full
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: deffender bg TBC, vecsinou pvp
anathoria(guilda Blizzard the light) - dmg hc,raidy/tank na hc, off tank raid
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): Fury - pve zbrane, head, chest, back, ring, waist, neck
pvp ostatok - deadly/furi doplnky
GS - 4185
Def - vsetko co mam je pve, co nemam je doplnene deadly/furi gearom , mam skoro vsetko na def len par itemov je odveci
GS - 4020
Alti
* Info o altoch: ziadni
Info o tebe:
* Vek:19
* Záujmy nielen wow !!! - Vysoka skola - nedava priestor zaujmom moc ale inac este priatelka/rodina
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? - mage total najviac, warior dost, druid dost, hral som chvilu huntra aj shamana a za rogunu som bol jeden cas dobry ale to v pvp
WOW hrajem asi uz okolo 5 rokov ale hlavne pvp, ale som clovek co sa rychlo uci, alebo si to aspon myslim
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? - pokial nebudem mat zrovna v skole fofri tak kludne
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? - hej pouzivam
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): Blizzard the light - Erong nam v raide odporucal si pridat prihlasky(teda leavnem ak ma prijmete
cize vlastne ste dvovodom vy
DD)
* Poznáš niekoho od nás ? - Eronga z raidu Ulduar 10
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? - Lebo chcem, viem ze ste good pve, a pocul som o vas vlastne len od eronga a vsetko good
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Erong