Postava
* Nick postavy: Flys
* Main spec Off spec a class: pvp-sub (pvp som bol do lvlu 79) , pve- assa 51/2/18 (pomaly zbieram aj veci do combat)
* Profesie: alchemy, herb
* Skúsenosti s postavou - hral som asi pred 3-4 rokmi na dive, twinstar 4fun, tu som mozno rok...ToC 10,25, VoA 25, skusali sme cez LFG aj ToGC 10 boli tam aj ludia od Vas a pohyboval som sa v Top 2
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy):pvp-netusim, 4700 maybe , pve-dmg 5028 (coskoro bude 5100 O:))
Alt
* Info o altoch: Faithful, druid (dal mi ho neaktivny kamos mal som ho zapnuteho 3x, je to ale VIP-cko ktore by som rad zasvetil do PVE)
Info o tebe:
* Vek: 22
* Záujmy : nielen wow !!! bike,pc,turistika,priatelia, grilovackyyyy
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? dokopy su to mozno 2 roky, a samozrejme iba rogun
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? dokazem, ked sa uz niekam na raid zapisem tak samozrejme sa snazim byt doma...urcite v nedelu po 16:00 som k dispozicii, a cez tyzden podla toho aky sa napise cas...ale od 16:00 okrem stvrtku do 18:00 neni problem ani cez tyzden
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Používam VT ,mikrak samozrejme, DBM som mal len sa mi pred mesiacom zmazala na disku particia tak som si len skopcil wowko od kamosa a tam DBM nemam...neni problem doinstalovat
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): LP Corp (asi 20 kamosov z jedneho mesta), Never again (v tych casoch chodili len 5m HC) , a horde legion (tam bolo fajn ked to mal kto riadit...) rad by som ale chodil raidy
* Poznáš niekoho od nás ? minimalne od nas je tam tusim Prdos,Phoenixe a neviem kto vsetko je aktualne u vas...urcite niekoho poznam
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? progres v raidovani
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): LFG, Prdos
este by som xel podotknut, ze v HL ideme v nedelu posledne toc 25, xem minut DKP ktore tam mam v pripade ze by ste ma chceli vyskusat tak budem k dispozicii az zaciatkom tyzdna...dakujem za Vas cas a pochopenie