Postava
* Nick postavy:Inko
* Main spec Off spec a class: UH/frost DK
* Profesie:Blacksmithing 448, Mining 450
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress:DK nehram velmy dlho ale myslim si ze ho celkom poznam, na anthorke som hral uz od TBC, skusenosti mam v podstate so vsetkymi nr raidmi (nax, ud, toc 10,25) akurat z inimi postavamy
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy):nooo UH mam ful PVP eq 5060 gs momentalne a FROST... 4400 gs tank eq az na trinekety tie mi nejak nechcu padnut
Alti
* Info o altoch:alety nemam na ali som zmazal 3 postavy lvl 80 lebo som nevedel za co mam hrat takze jediny char ktory hram je Inko
Info o tebe:
* Vek:23
* Záujmy nielen wow !!! hudba hlavne metal a rock
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? wowko hram asi tak 2-3 roky najviac som hral asi shamika a pala
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? noo kedze nepracijem dona ale chodim na "tyzdnovky" som perc sai zak 2 tyzdne a tyzden doma takze ked som doma si urcite cas najdem, neviem ci to mate riesene cez gc.. ked sa na nieco prihlasim snazim sa to dodrzat
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? jasne
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): Inferno ... boli sme traja online
* Poznáš niekoho od nás ? osobne nie len niekoho obcas stretnem a povecine su to normalny ludia co je aj dovod preco chcem ist k vam do guildy
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? hladam pve guildu
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Arwyn