!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Thu 26. Dec 2024 17:26:30

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Spiritmonger - Restoration druid
Posted: Wed 26. Jan 2011 15:33:58  

Takže asi tak. Lidi co odešli z guildy z důvodu že nesouhlasí z pravidly, jsem respektoval a nic sem proti nim neměl, zkrátka nelíbí se ti to tak jdi. Horší to bylo když se lidi po nejakém čase cpali zpět to už mě jedno nebylo. Zpočátku sem s tím nesouhlasil, ale v současné době už se to tady stalo tradicí. Vrátili se jiní tak proč ne on. Nevím čemu se divíte GOE už je na serveru uznávaná značka.

Image Image
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 16:44:23  

ako LBQ riešil veci ktoré proste nemal riešiť a v prenesenom význame bol taký burič..doteraz si pamätám tie otázky na vt prečo si to dal tomu a nie tomu, proste LBQ bol podľa môjho názoru vždy subjektívny a síce cítil s tými ľuďmi čo nedostávali taký gear, ale zároveň nebral ohľad na iné atribúty ľudi dôležité pre pve raidy ako skill, rozhľad, ústretovosť, ochota a podobne...ja som vedel prečo eqipujem niektorých ľudí a prečo niektorých proste nie. U LBQ nemôžem povedať že by nemal skill, blbnúť v raidoch neblbol, bol spoľahlivý ale tie reči niektoré ma vážne unavovali....ten odchod si pamätám ako včera a boli tam emócie, nebolo to nič také ako to urobil Beesman a spol, proste rozlúčka na úrovni...ja už teraz nemám zapotreby tuna nadávať alebo proste niečo hrotiť, čas prešiel a zahojil isté wowkárske rany ktoré sme utrpeli (a pre mňa ako leadra guildy, ktorá mala neskôr konkurovať top pve guildám to bola hrozná a tvrdá facka)...progllar pekne a pravdivo opísal čo sa stalo, leavlo 5 tankov (gurimojo, julaw, secko, vyndil a ešte niekto) a 2-3 healy(LBQ, jusper). guilda bola na kolenách a keď som dva dni na to zakladal raidu na toc25 tak som mal whisp od každého človeka či to má význam skladať a ja si pamätám ten pocit, keď sme to tocko zložili a (prekvapivo) sme niečo dali...vtedy ľudia začali sami cítiť šancu na zvrat a po naarlovom vynútenom odchode to bolo najťažšie obdobie v guilde....ja som aj rád že si sa ozval, aspoň sme si to vysvetlili ale ja svoj názor nemením

možno máte pocit že preháňam, že som nolifer, ale ja som do tejto guildy vložil veľa veľa energie...a btw myslím že zatiaľ sa nerozhodlo :) nechám túto prihlášku otvorenú

a čo sa týka stromčekov, práveže by som jedného ešte zobral.....aby sa to konečne vyfiltrovalo...a btw jak nadhodil esky o tej podmienke no loot mesiac - dalo by sa uvažovať, ale bola by to dlhšia doba vzhľadom na to, že v guilde si bol dlhšie a keď si prišiel tak (gs okolo 3500 - naxx10) a my sme do teba naložili gear uld25+toc10 za necelý mesiac....to by záležalo už na tebe či by si to dokázal

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 17:24:56  

je pravda, že sa k nám už veľa ľudí vrátilo potom čo leavli [hovorím tým aj o sebe]...ale toto obdobie si pamatám strašne dobre...nebol som ani v guilde dlho,ale na toto sa dobre pamatám...súhlasím s Progllarom a Mastim ...možno si si ani neuvedomil čo vtedy robíš, ale proste stiahol alebo nestiahol ale išiel s tebou aj Vyndil a veľmi dobre si pamatám jak to masti znášal a fakt to nechcem znova zažívať bolo to najhoršie obdovie guildy ako to už všetci písali...a aj tak silno pochybujem, že tvoje názory na loot a podobné oné sa zmenili ...

sorry, ale Proti

Posted: Wed 26. Jan 2011 19:49:24  

Lbq bol vzdycky pohode, az na tie obcasne nezhody s lootom,pravidlami a pod. , ked nastala ta leavovacia vlna tak sa guilda skoro rozpadla , netvrdim ze tych ludi tahal ale spustil vlnu , ako strom by sa este mozno zmestil ale kvoli hore spomenutym dovodom som viac Proti.
Toto je moj nazor , nechavam na ine CLka ako sa rozhodnu

Posted: Wed 26. Jan 2011 22:36:24  

zaujima ma celkom jeho nazor, ze ci uz suhlasi plne s loot systemom a nebude sa do toho kafrat aj ked sa mu nebude pacit..? :)

Posted: Wed 26. Jan 2011 22:54:21  

ZA dostal som sancu ja dostali ju dalsi som aby dostal aj on

Posted: Thu 27. Jan 2011 1:11:45  

pekne ste mi popripominali co som si tu s vami od cias protektoru prezil. vzostupy aj pady. pravda, odchod vyndila lbq a spol bola velka rana pod pas. je az tazke uverit ako sme na tom dnes. ak osom uz pisal niesom osobne proti tomu ani u nas bol, ale ani sa ho sem nesnazim pretlacit. chcem len podotknut ze ak prijat, tak v hierarchii guildy si napriek tomu, ze sa pozname nejaky ten piatok, pojde pekne od nuly. neexistuje aby ludia ktori snami ochotne raiduju a trpia to ze v main raide (25hc) sa equip zatial deli medzi CLka, boli ukrateni o flek alebo item z raidu na ukor nejakeho navratilca. takze moj konecny status by bol nieco v zmysle, sancu dostali aj ini, no ak prijat, tak pekne od nuly. ako noname novacika s tou proklamovamozanou "noloot" podmienkou. samozrejme chce to kolektivne rozhodnutie vacsiny zainteresovanych.

Posted: Sat 19. Feb 2011 0:43:26  

DECLINED

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 28 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour