!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Thu 26. Dec 2024 18:34:06

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: Zipp - Hunter ACCEPTED
Posted: Thu 24. Feb 2011 12:33:22  

Postava

* Nick postavy: Zipp
* Main spec, Off spec a class: MM/SV - hunter
* Profese: SKIN 450 / LW 450
* Zkušenosti s postavou – Předchozí realmy, progress: když jsem byl naposledy plně on-line, tak se na Anthorii chodily začátky TOC 25, takže to je nej, kde jsem byl, jinak Naxx, UD 10/25, VoA 10/25
* EQ, GS, poměr PVE-PVP itemy (oba dva specy): PVE – GS 4458 (PVP moc nehraju - jen když se chci naštvat)

Alti

* Nick postavy: Druppiz
* Main spec, Off spec a class: BALANCE/RESTO - Druid
* Profese: HERB 450 / INS 450
* Zkušenosti s postavou – Předchozí realmy, progress: Naxx, VoA
* EQ, GS, poměr PVE-PVP itemy (oba dva specy): PVE – GS 4158 (1 item PVP z VoA)

* Nick postavy: Kryplix
* Main spec, Off spec a class: ELE - Shaman
* Profese: MIN 450 / JWC 427
* Zkušenosti s postavou – Předchozí realmy, progress: jen HC
* EQ, GS, poměr PVE-PVP itemy (oba dva specy): PVE – GS 2765 (jen HC)

* Nick postavy: Krkyx
* Main spec, Off spec a class: Blood (DMG) - DK
* Profese: zatím žádné
* Zkušenosti s postavou – Předchozí realmy, progress:
* EQ, GS, poměr PVE-PVP itemy (oba dva specy): PVE – GS 2,3k (jen z Q - pouze dokončený 80 lvl)

Info o mě:

* Věk: 30

* Zájmy kromě wow: Hlavní zájem a většinu času spotřebuje malá dcera

* Jak dlouho hrájete WoW, za jaké postavy nejvíc? WoW hraju cca 3 – 4 roky. V minulosti jsem hrál na serveru Fakaheda. Nejdéle hraju za huntera, další na řadě je druid a pak různě, v přesně neupřesněném pořadí, ostatní.

* Dokážeš být k dispozici v době našeho raid timu aspoň 2-3x týdně (pravidelně)? Které dni konkrétně? V době raid timu dokážu být online, ale ne vždy, vzhledem k tomu, že pracuji a nezáleží na mě, kdy jdu do práce, tak nemůžu na 100% říct, že tu budu. S prací (denní /noční) se pojí i odpověď na druhou část otázky – pravidelnost. Když budu – pudu.

* Používáš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? DBM – ano, VT - ano – mikrofon ne, vzhledem k tomu, že raidy se chodily později -> vzbudil bych malou

* Predchozí guildy (důvody odchodu): Na Anthorii jsem byl v několika guildách, ale většinout to byly základy téhle. Předchozí názvy si už nepamatuju – záleželo na tom, jak se Naarl vyspal a jaké jméno se mu zrovna líbilo - v co se ta předchozí transformovala. V GoE jsem byl od založení. Důvod odchodu byl pravděpodobně ten, že jsem cca ½ roku WoW nehrál (věnoval jsem se RL a dostudování VŠ) a GM probíral řady podle posledního přihlášení – jinak si nejsem vědom toho, že bych někdy měl s někým problém a že bych někdy někomu ublížil. V jiné guildě jsem od té doby, co jsem se stal „bezdomovcem“, bez kolonky GoE pod nickem, nebyl.

* Znáš někoho od nás? Znal jsem většinu lidí, co byly v GoE cca před tím ½ rokem, některé nicky, které jsem teď na serveru potkal a kteří, na rozdíl ode mě, měly pod sebou GoE, jsem viděl poprvé xD, ale to je jasné, ½ roku je ½ roku.

* Proč chceš jít právě do GoE ? Protože bych se chtěl vrátit tam, kde jsem byl spokojen a kde jsem byl rád.

* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Zipp

PS: Nechci a ani se tady nebudu vychvalovat a „oblbovat“ Vás tím, jak jsem dobrej, abych se za každou cenu do G dostal. Vzhledem k tomu, že jsem v guildě už byl, tak většina z Vás z vlastní zkušenosti ví, jak jsem se v G a na raidech choval a jak se mu se mnou hrálo. Byl bych rád, kdybych se dostal zpět. Jde mi hlavně o lidi, který jsem znal a se kterými se dalo pořádně pokecat. Bohužel pauze odpovídá tomu i EQ, takže se to budu snažit, co nejrychleji dohonit.

Díky za Váš čas, strávený nad čtením této přihlášky. Rozhodněte, jak uznáte za vhodné. S pozdravem Zipp

Last edited by Zippous on Thu 24. Feb 2011 15:05:33, edited 1 time in total.
 Profile  

Post subject: Re: Zipp - Hunter
Posted: Thu 24. Feb 2011 13:35:37  

huntov máme full takže ja by som ho zobral do guildy ako headshoota...proste sa tam motá ale je neškodný a to preto lebo ozaj zažil toho s nami dosť...takže ak berieš na vedomie že na dôležité raidy sa takmer nedostaneš (silne pochybujem pri momentálnej situácii huntov) a chceš ku nám hlavne kvôli kolektívu tak u mňa máš ZA už len pre to ako si zapadol ...s týmto človekom v živote nikdy nikto nemal konflikt a filozofiou guildy pozná naspamäť

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Thu 24. Feb 2011 14:25:14  

ten nick si pamätam.... ak to mastimu nevadi tak som za to čo masti :D
(aj ked on si mna asi nema prečo pamätat :D )

A sedmého dne Bůh prohlásil: "Out of mana..."
Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Thu 24. Feb 2011 14:42:52  

Administrátor

"PVP moc nehraju - jen když se chci naštvat" 100 bodov za toto :)
Inak to co vravi Masti a casom mozno bude nieco viac.

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Posted: Thu 24. Feb 2011 15:18:30  

Sem rád, že podle toho, co jste zatím napsali, je to pořát taková G, co bývala.

To Masti:
Ja to ani zatím jinak myslet nemůžu, než jak si to napsal o Headshootovi "proste sa tam motá ale je neškodný", zrovna včera jsme se o tom bavili.

To Wpegb:
Neboj taky si tě pamatuju xD

To Sagron:
Bohužel je to tak, když se tomu člověk nevěnuje na nemá PvP EQ, tak je to složitější, ale občas naštvu někoho i já. xD
 Profile  

Posted: Thu 24. Feb 2011 16:29:42  

ja som za :D

"Človek nie je iba hračkou okolností, ale vždy aj ich tvorcom." V. Havel
Image

Warrior = total imba .kill destruction damage

The best warrior joke : "stop cast" :D
 Profile  

Posted: Thu 24. Feb 2011 16:33:41  

Nevidím jediný problém, jestli chceš zpět kvuli partě tak bych z toho nedělal vědu.

Image Image
 Profile  

Posted: Thu 24. Feb 2011 22:33:02  

pamatam si ta a ano kick si dostal pre dlhodobu nepritomnost a to aj tak iba preto aby sme mali prehlad

ja som ZA, CLka sa zhodli, guma tez, napis nejakemu CLku a welcome back :)

(pls lock)

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Fri 25. Feb 2011 3:03:50  

tento pripad je nieco uplne ine ako ostatne prihlasky, rozumnych dospelych pohode ludi si treba cenit, robia guildu guildou.
Za .. mozno sa niektore nase "horuce hlavy" odteba naucia trosku spravat :)

Posted: Fri 25. Feb 2011 8:00:17  

welcome back ;)

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10 posts ] 

All times are UTC + 1 hour