!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Thu 26. Dec 2024 18:10:47

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Gavno - Disco/ Shadow priest DECLINED
Posted: Fri 04. Mar 2011 19:35:00  

Postava

* Nick postavy: Gavno

* Main spec Off spec a class: hram PvP aj PvE tak vyrovnane ( venujem tomu rovnako času ), vlastne PvP chodim už len arenky a daily BG :D, PvP som discipline a PvE som Shadow

* Profesie: Jwc,Min

* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: nehral som ine servery okrem anthorie (možno pri dlhšiom vypadku nejake to instant Funko) na anthorii hram od RC2, najprv som hral warra, potom priesta, pred nabehnutim servera na WoLK som si dal skoro rok prestavku a teraz od cca septembra som začal zasa hrať. Progessy mam už za sebou všetkeho :) (TBC - BT,SWP) (WotLK - všetko doteraz)

* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): PVE - cca 5k gs, PvP cca 5,6k
____________________________________________________________________________________________
Alti

* Info o altoch: altov nemam, venujem sa naplno priestovi

____________________________________________________________________________________________

Info o tebe:

* Vek: 16

* Záujmy nielen wow !!! : vonku s kamaratmi, niekedy futbal a tak :) + som na intraku takže no... :D

* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? (zahrnute vyššie)

* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? keď mi je oznamene (alebo sa prihlasim cez GC) tak som k dispozicci. všetky dni od 17:00, OKREM PIATKA A SOBOTY !

* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano, všetko:)

___________________________________________________________________________________________
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): Top Gear, ešte som tam, ale nesom si isty či je to guilda pre mňa.

* Poznáš niekoho od nás ? Je to možne, mam za sebou toho dosť, ale konkretne neviem :)

* Prečo chceš ísť práve do GoE ? kvalitne PvE, dufam že aj trocha PvP si u vas užijem :)

* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): nikto konkretny, všimol som si par pekne Equipnutych ľudi v Dala :D

Post subject: Re: Gavno - Disco/ Shadow priest
Posted: Fri 04. Mar 2011 21:19:03  

fakt sorry nic osobne ale pokial viem priesti su full.. takze sorry ale PROTI aj keby si mal 5,8k gs v pve

A sedmého dne Bůh prohlásil: "Out of mana..."
Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Fri 04. Mar 2011 22:28:39  

Administrátor

Ked chapem dobre PvE si only shadow, co je u priesta trochu skoda. PvP nas nezaujime, to sa beha vovolnom case.
Priestov mame full a 5k gs nie je az tak vela aby sme zvazovali vynimku. PROTI

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Posted: Fri 04. Mar 2011 22:34:35  

uz 5,1k gs :D

Posted: Sat 05. Mar 2011 0:33:45  

len jeden pve spec? PROTI

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Sat 05. Mar 2011 0:59:04  

Administrátor

Gavno pochybuji, že máš vubec něco do PvE, pamatuju si tě, když jsem s tebou expil na s tejným lvlu mého priesta. Tak za ten měsíc fakt pochybuji že máš tak kvalitní PvE eq! i když PvE Shadow se dělá dobře. A když tě potkám tak to je buť v BG a nebo v Aréně. Na LFG tě nevíidím, že by jsi někdy něco skládal. => PVE aktivita věřím že by jsi se zapojoval, ale jakožto priestuje hodně tak to by jsi musel oslnit vyšším PvE Gs.

Pronet - Demo - Warlock

Bloodroguer - Multi, Sub - Rogue
Pronetak - MM - Hunter
Tyrandee - Holy, Disco - priest
Malfurione - Balance, Feral (Tank) - Druid

Miniarwen - Fire, Arcane - Mage
Everistis - Resto - Shaman
 Profile  

Posted: Sat 05. Mar 2011 9:01:57  

priesti bohuzial full. proti

Posted: Sat 05. Mar 2011 11:32:05  

ok closnite prihlašku a hodte si niekde na web čo beriete a čoho mate plne stavy.

Edit
Pronet - čo ty vieš aky mam EQ keď somnou raidy nechodiš, je to asi tak že PvP hram už len areny lebo BG nemam dôvod :D LFG raidy si neskladam lebo chodim guildovske, a proste nemam rad LFG raidy. aaaa somnou si pred mesiacom určite priesta neexpil :) mam played 54 dni :)

All - to že hram len jeden spec. proste je to tak že dosť zaťažuje už to že každy z guild si berie veci, tak proste tie cloth healerse idu pristom ktori su v raidoch ako healeri, keby som zbieral aj heal tak dosť by to trvalo a išlo by to zas na ukor shadow Eqipu. Mam skusenosti s healovanim, lebo na TBC som healoval ako SWP tak aj BT, ale teraz ma to už nelaka nejako.

Posted: Sat 05. Mar 2011 18:25:17  

to s tým specom sú výhovorky, minimálne toc10/toc25/togc10/icc10 gear by si mal mať aj na pve offspec...ale to je každého osobná vec

DECLINED

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 1 hour