Postava
* Nick postavy: resanka * Main spec Off spec a class: assasin rogue pve, assasin envenon pvp * Profesie: jwc, mining * Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: hram skoro 1,5 roka za pve rogue, pvp kratko...naxx, ud, toc10, 25, togc10 clear * EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): pve skoro full 245 lvl pve veci, gs 5290 pvp nieco okolo 5100
Alti
* Info o altoch: nemam altov-nemam
Info o tebe:
* Vek: 24 * Záujmy nielen wow !!! futbal<aktivne>, filmy, priatelia * Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? uz viac ako 1,5 roka za rogue, ine postavy som nehral * Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? som na VS , takze casu mam habadej, na raide dokazem byt vzdy , ked sa vypise, okrem nediel * Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? mam VT aj mikrak, ale na vt som len pocas raidu a hovorim, len ked mam co povedat a ked je treba, dbm mam
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): vita the horde <nabor hracov, pricom hracov vobec nepotrebovali>, horto magiko <uprednostovanie ritolezcov pred snazivejsimi hracmi> * Poznáš niekoho od nás ? ano * Prečo chceš ísť práve do GoE ? som hlavne pve hrac a preto haldam nejaku bobru pve guildu a myslim, ze goe by bola guilda, ktorej by som mohol aj ja daco ponuknut * Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): -
|