POSTAVANick: Silaillis
Class: Priest
PVE Main spec: Shadow - PvP
GS v main specu: 6132
PVE Off spec: Shadow - PvE
GS v off specu: 6025
Profesie: Tailoring(450) Enchanting(450) Cooking(450)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) DPS dummy .ar 6-7k (self-buffed)
Zdroj infa o svojej classe: Najmä vlastné skúsenosti, rady skúsenejších hráčov ďalej fóra, web, videá, shadowpriest.com
Link na Armory: http://armory.anthoria.net/character-sh ... =Silaillis momentálne ukazuje PvP equip ale s inspectom nemám problém
ALTI:Nick: Carre
Class a spec: Death Knight lvl66. Pomaličky si expím DK, inak žiaden alt čo by stál za reč.
PROGRESS: Naxx10man: Niekedy dávno clearnuté, na Anthorii len weekly quest
Naxx25man: Tak isto 25 man
ULD10man: N/A
ULD25man: N/A
ToC10man: Clear
ToC25man: Clear
ToGC10man: Clear
ToGC25man: Clear
ICC10man: 9/11 Taktiky mám naštudované všetky
ICC25man: 9/11 Taktiež som pripravený na LK
INFO O TEBE:Vek: 21
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: WoW hrám už približne 5-6 rokov. Hrával som veľa Warrior, Mage, Warlock a najviac Shdw priest.
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? Samozrejme, všetko uvedené.
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Pôsobil som v Dark Effect, Carpe Mortem, Ancient Warriors a Shattered Souls. Dark Effect a Carpe Mortem tam som začínal, z Ancient Warriors som odchádzal kvôli slabému progressu a malej účasti na main raide. Zo Shattered Souls som odišiel keďže sa už definitívne prestalo aktívne raidovať a guilda prestala fungovať.
Poznáš niekoho od nás? Poznám pár hráčov z predošlej guildy, inak pár hráčov z počutia. A so Sagronom sme boli chvíľu susedia na internáte
Prečo práve GoE? Pretože mám rád kvalitné raidovanie bez failov, so skill ludmi a s dobrým kolektívom. Myslím že také niečo v GoE nájdem
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Viem o vás už dlhšie tak všeobecne
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Zvládne v pohode 25+fps v 25man raide.
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: 18:00-00:00
Utorok: 18:00-00:00
Streda: 18:00-00:00
Štvrtok: 18:00-00:00
Nedeľa:18:00-00:00
Samozrejme bývam onlajn aj v iných časoch
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?Neviem ani čo
Som skôr pohodový, nekonfliktný hráč, mám rád kvalitu. Rád si nechám poradiť a rešpektujem pravidlo kolektívu pred jednotlivcom