POSTAVA
Nick: JohansonClass: Warior
PVE Main spec: Fury
GS v main specu: 5809
PVE Off spec: Tank
GS v off specu: 5932
Profesie: Min a BS
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide): 7-,5k dumma nedava tolko rage ako boss
Zdroj infa o svojej classe: (stránky, guide, fóra - rovno linky, príp. ingame, priatelia atď): anglicka stranka plus dake rady od hracou
Link na Armory:
http://armory.anthoria.net/character-sh ... n=JohansonALTI: Optyx prot pala, Seo encha/resto sham
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man: 4
Naxx25man: 0
ULD10man: 0
ULD25man: 0
ToC10man: 5/5
ToC25man: 5/5
ToGC10man: 5/5
ToGC25man: 5/5 insanity
ICC10man: 8/11
ICC25man: 7/11
INFO O TEBE: Som kludny pohodovy hrac, ktory ma rad ked raid ide plinulo bez AFK (pripadne afk cigo wc su pre mna okej). Ak sa nemozem dostavit ma to vzdy svoj dovod a pisem do posty leadrovi ospravedlnenie aj dovod. Som za akukolvek srandu a rad pomozem aj low gs hracom.
Vek: 17, za 3 mesiace 18
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: 3roky shaman a warior
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? TS 3 pouzivam a mam aj mikrofon aj sluchadla
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Patronus Luminar - Nedisciplinovanost ludia si chodili na raid ako sa im zachcelo na niektorych sme ja polhodinu cakali pripadne afk bez oznamena.
Poznáš niekoho od nás? Nepoznam
Prečo práve GoE? Hladam dobru guildu, ktora si vie spravit poriadok a hlavne aby ludia mali aktivitu a chodili na raidy vcas. Chcel by som skolit co najviac bosou v ICC a posunut sa dalej v mojich progressoch.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Nahodou som naklikol na rogunu a mala vasu guildu tak som sa spytal na web kedze som momentalne bez guildy
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): 30fps+ net mam dobry nepada cize nesklame
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
PO 17:00 do 23:30 23:45
UT 17:00 do 23:45
ST 17:00 do 23:45
ŠT 17:00 do 25:45
PIA - volno idem sa zabavit a tak na disco
SO 11:00 do 16:00 a od 20:00 do kolkej cem
NE 11:00 do 13:00 a od 17:00 do 23:45