POSTAVANick:Oobouchacoo
Class:Priest
PVE Main spec:SHadow
GS v main specu:5800-5900 cca
PVE Off spec:Mám nějaké věci už do Holy tak začnem s Holy.
GS v off specu:Okolo 5800
Profesie:Tailoring,druhou teprve skilluju.
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide):Na dummy 6,5 bez buffu a v raidu na 10tce 9k+ a na 25tce stale 11k+.Mám pořád stále trošku nesprávné trinkety.Už dlouhou dobu se snažim dropnout muradina+dfo aspon a pořád nic.
Zdroj infa o svojej classe: (stránky, guide, fóra - rovno linky, príp. ingame, priatelia atď):Informace většinou s youtube a kamarádi.
Link na Armory:http://armory.anthoria.net/search.xml?searchQuery=Oobouchacoo&searchType=all
ALTI:Měl jsem 80tku dk na jiném acc,ale toho jsem prodal.Jinak jedu furt Priesta dokud ho na 100% nebudu umět
Nick:-
Class a spec:-
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man:Naxx momentálně chodim jen na weekly.JInak dříve sem určitě chodil,ale neviem kolko bossu.
Naxx25man:-
ULD10man:Akorát si pamatam že jsme chodili takové dračka
ULD25man:stejné
ToC10man:5/5
ToC25man:5/5
ToGC10man:5/5
ToGC25man:4/5
ICC10man:11/11
ICC25man:11/11
INFO O TEBE:Milujem sportování.Nejvíce fotbal,florbal a ježdění na bruslích.Podle mě jsem nekonfliktní,aktivni(ve wow) a komunikativni kluk
Vek:16
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:2 a půl roku priesta jen s maličkýma pauzama
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods?áno
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):No ako jedinou moji guildu ve které jsem se cítil fakt dobře byla Shattered Souls ale ta se rozpadla.Ostatní byla jen na to že jsem hledal přesně to co v SS,ale už mě to přešlo :/.
Poznáš niekoho od nás?Určitě hodně hráčů,jen si to tedka nedokážu vybavit.Pár jich je u vás možná aji ze SS
Prečo práve GoE?Kvalitní guilda,kvalitní progress,kvalítní lidi.Chcem taky už někam zapadnout a ukázat že k vám patřim.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Už dlouho o vás slýchám že jste jedna z TOP guild.
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):Hrajem jenom na stolním pc.Fps 40+(10,25).A lagy vůbec
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok:16:00-23:00
Utorok:16:00-23:00
Streda:17:00-23:00
Štvrtok:17:00:23:00
Nedeľa:Od rána do večera
.Ale občas máme zapas nebo turnaj.
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať:Vím že máte Sh.priestu full stav,ale za pokus o štěstí nic nedám.Než napíšete proti,rozmyslete si to prosím.Jsem aktivní a budu pomahat guildě co to dá.