ako LBQ riešil veci ktoré proste nemal riešiť a v prenesenom význame bol taký burič..doteraz si pamätám tie otázky na vt prečo si to dal tomu a nie tomu, proste LBQ bol podľa môjho názoru vždy subjektívny a síce cítil s tými ľuďmi čo nedostávali taký gear, ale zároveň nebral ohľad na iné atribúty ľudi dôležité pre pve raidy ako skill, rozhľad, ústretovosť, ochota a podobne...ja som vedel prečo eqipujem niektorých ľudí a prečo niektorých proste nie. U LBQ nemôžem povedať že by nemal skill, blbnúť v raidoch neblbol, bol spoľahlivý ale tie reči niektoré ma vážne unavovali....ten odchod si pamätám ako včera a boli tam emócie, nebolo to nič také ako to urobil Beesman a spol, proste rozlúčka na úrovni...ja už teraz nemám zapotreby tuna nadávať alebo proste niečo hrotiť, čas prešiel a zahojil isté wowkárske rany ktoré sme utrpeli (a pre mňa ako leadra guildy, ktorá mala neskôr konkurovať top pve guildám to bola hrozná a tvrdá facka)...progllar pekne a pravdivo opísal čo sa stalo, leavlo 5 tankov (gurimojo, julaw, secko, vyndil a ešte niekto) a 2-3 healy(LBQ, jusper). guilda bola na kolenách a keď som dva dni na to zakladal raidu na toc25 tak som mal whisp od každého človeka či to má význam skladať a ja si pamätám ten pocit, keď sme to tocko zložili a (prekvapivo) sme niečo dali...vtedy ľudia začali sami cítiť šancu na zvrat a po naarlovom vynútenom odchode to bolo najťažšie obdobie v guilde....ja som aj rád že si sa ozval, aspoň sme si to vysvetlili ale ja svoj názor nemením
možno máte pocit že preháňam, že som nolifer, ale ja som do tejto guildy vložil veľa veľa energie...a btw myslím že zatiaľ sa nerozhodlo
nechám túto prihlášku otvorenú
a čo sa týka stromčekov, práveže by som jedného ešte zobral.....aby sa to konečne vyfiltrovalo...a btw jak nadhodil esky o tej podmienke no loot mesiac - dalo by sa uvažovať, ale bola by to dlhšia doba vzhľadom na to, že v guilde si bol dlhšie a keď si prišiel tak (gs okolo 3500 - naxx10) a my sme do teba naložili gear uld25+toc10 za necelý mesiac....to by záležalo už na tebe či by si to dokázal
MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunterMastifuzac ele/resto/enha shammyMastibrko demo/hybrid warlockDEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}ASUA prot/holy paladin {guild char}