Dumbitko wrote:
arwynka pri vsetkej ucte, som tu z momentalnych ludi snad najdlhsie (ak nie uplne, v top 3 100%ne) a skratov som zazil XY a nikdy som to neriesil leavom...a posekal som sa od naarla, cez mastiho, guriho, pablitka snad s vsetkymi.... hlava vychladne. umna niekto kto raz leavne, nema ziadnu druhu sancu. ci by to bol aj sam pan velkomozny gurimojo. po skusenostiach s navratmi kiubu, antisosaka ci wigga, URCITE NIE. ak ho vezmete spat brnkate ludom na nervy, mne teda vydatne, a upozornujem dopredu staci mi slovo a ma jailera, slovo na to kick. a invitujte si ho aj 10x. tot moj nazor. kamarat nekamarat. a jepin necudujem sa ti ze sa ti v cw nepacilo, v goe si mal vybudovane vztahy a aj poziciu skilled hraca ktory isiel rankom hore snad za tyzden. toto v inej guilde nikdy mat nebudes a to si si mal vazit. nevazil si si ty nas, nevazim si ja teba. a to ze ma nemas rad si si mohol nechat pre seba. nepomohol si si. ver mi.
dumbo ser na to, on nedostane eq chápeš? budeme to radšej disovať, predávať za goldy a tak...nech to dokáže...chýba mu parta, rob to pre kolektív dumbo
MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunterMastifuzac ele/resto/enha shammyMastibrko demo/hybrid warlockDEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}ASUA prot/holy paladin {guild char}