!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Thu 26. Dec 2024 16:55:47

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 28 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Spiritmonger - Restoration druid DECLINED
Posted: Tue 25. Jan 2011 20:27:03  

Postava

* Nick postavy: Spiritmonger
* Main spec Off spec a class: Restoration // Balance
* Profesie: Inscription (450 vsetky glyphy), Jewelcrafting (asi 400, koli socketom)
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: tak mám s druidom odprogressované ToC 10/25, ToGC 10 okrem Anuba, hrám ho len na Anthorke, ako celé wow asi rok a pol
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): 4960 GS, 100% PvE, Equip prevažne ToC 10 / 25 + emblemy

Alti

* Info o altoch: Lbq - holy/shadow priest 5040 GS, Wisper - Surv hunter 4338 GS ( okrem opaska a backu PvE)

Info o tebe:

* Vek: 21
* Záujmy nielen wow !!! : môj najväčší záujem je moja priateľka :) inak šport - futbal, hokej ..., samozrejme si vo voľnom čase zahrám wow
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? : asi dva a pol roka, najviac priest a druid
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? :
v hre som prakticky každý deň, dlhšie či kratšie ale pokiaľ sa nevyskytnú vážnejšie udalosti či akcie tak som tu každý večer až do noci
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? : jasné ;-)

* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): GoE - z terajšieho pohľadu asi moja blbosť, z vtedajšieho nezhody s vedením a systémom uprednostňovania lootu (netýkalo sa to môjho lootu takmer nikdy). -> z toho šiel môj demote -> leave. Dúfam, že s nikým som neostal "na nože :P no ja myslím že nie.
* Poznáš niekoho od nás ? : samozrejme, snáď celú guildu aspoň tých starších členov s ktorými som bol pri zrode guildy, spojení a spájaní, niektorých osobne
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? : pretože je to guilda , ktorá má úroveň, ktorá raiduje; úspšne a veľa ľudí poznám či už tu ostali alebo sa sem vrátili etc.
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): to už je asi bezpredmetné v mojom prípade..
 Profile  

Post subject: Re: Spiritmonger - Restoration druid
Posted: Tue 25. Jan 2011 20:36:00  

podľa mňa pekný eq všetko nice neviem koľko teraz máme druidov ,ale takýto eq a všetko sa vždy hodí!
 Profile  

Posted: Tue 25. Jan 2011 20:40:09  

no neviem, kazda grupa ma stromek + dalsie 3 su na striedacke = 7 (a to neratam DW) jak dobre ratam, mame stromkoch na cely les

necham na cl

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Tue 25. Jan 2011 20:46:07  

Ja čo som počul, tak sú aktívne 3-4 stromky no neviem, tiež dotyčný len tak spomínal..v podstate mi ide asi o to byť tu "fyzicky" je jedno s ktorou postavou ako mainom, tú ktorú najviac treba.
 Profile  

Posted: Tue 25. Jan 2011 20:57:11  

jeziiiiis az teraz som si vsimol v altoch ze Lbq :D

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Tue 25. Jan 2011 23:52:45  

teraz neviem či mám slabú pamäť ale mám to zafixované tak že lbq a spiritmonger boli dvaja rôzni ľudia...tak vysvetli

a tých stromčekov nemáme tak veľa zase.....chcem ešte jedného

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 0:38:49  

hm.. nie je to zlou pamäťou ale, asi si to vtedy nesprávne pochopil alebo možno si ozaj zabudol ale..Spiritmonger a Lbq je jedna a tá istá osoba, ja ...
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 9:16:08  

Spiritmonger wrote:
hm.. nie je to zlou pamäťou ale, asi si to vtedy nesprávne pochopil alebo možno si ozaj zabudol ale..Spiritmonger a Lbq je jedna a tá istá osoba, ja ...

si ku mne úprimný teraz tak budem ku tebe aj ja....zabudol, tých nickov v guilde bolo priveľa....ty si bol priest a CLko a časom si ten status stratil pretože si mal furt nejaké problémy s lootom....a neleavol si len kvôli tomu, leavol si z vlastne roztopašnosti a stiahol so sebou aj vyndila (s tým že vy ste veľkí kamaráti a všade ste spolu v guildách a neviemčo), hlavne že potom ste prešli do inej guildy a jak sa rozpadla tak aj do inactive statusu...dobre si pamätám ako si sa pri odchode tváril, aký si bol hrdina..spolu s Julawom, Seckom, atď..keby sme neboli tak tvrdohlaví vtedy jak sme boli tak by sa guilda dávno rozpadla a nebol by si tu dával prihlášku........som silne PROTI

btw už jak som dával unban na ip tak som videl ten dôvod a myslel som si že tu niečo nebude OK lebo by som to nebol napísal len tak....

a to som zvedavý na reakcie ľudí ako pablito, progllar, dumbo či iren - všetci títo ľudia boli pri tom

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 12:14:29  

mne osobne je to jedno. secka a julawa tu urcite nechcem ale co sa lbq-ho tyka je mi to fuk. necham na vas ako sa rozhodnete.

Posted: Wed 26. Jan 2011 12:35:23  

No veď ja som to písal už v prihláške, no aby to nevyzeral tak, nikdy nešlo o môj loot, skôr o iných ktorí boli uprednostňovaní stále tými istými ľuďmi bez ohľadu na to ako dobre im raid vyšiel, koľko z neho mali etc.

Čo sa môjho odchodu týka, opäť ako som spomínal v prihláške,bolo to asi z mojej hlúposti vo väčšej miere, ale tu zas odmietam môj hrdinský odchod aj stiahnutie ostatných členov. Ja som nijako na nich neloboval v zmysle "poďte so mnou, prosím, leavnime"...nemôžem za to, ale som za to vďačný že mám takých kamarátov/rodinu. A k tomu hrdinstvu, neviem presne čo tým myslíš. Pokiaľ viem neodišiel som s nejakými veľkými rečami, nadávkami či s neprajníctvom vašej guilde.

Ten status na ban osobne prekvapil aj mňa, žeby som robil nejaký bordel v guilde, nejako ju rozkradol či ostal niečo dlžný alebo pohádaný, o tom neviem. Predsa taký status.

@Dumbitko - vďaka :) , a k ostatne menovaným - nič osobné k ním a proti nim nemám pokiaľ viem, nemyslím že sme skončili nejako za zle, na druhej strane neviem, čo sa dialo v guilde po našom odchode.

Inak preto som Ti najprv whispoval v hre či vôbec má zmysel podávať prihlášku, no asi si nevedel čo som, kto som.

Či už prijatý budem alebo nie.. Aspoň mám priestor sa s Vami všetkými nejako skúsiť "udobriť". Aby keď ma stretneme v hre ste nemali hneď pokazenú hru :)
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 12:56:41  

musel som si precitat stare casti fora aby som si pripomenul ako to svama bolo (osobne som nebol pritom, viem iba to co sa pisalo na fore), bolo to to najhorsie obdobie v guilde co pamatam, proste seci sklamany a nasrany, nechcem aby sa to opakovalo, davam druhu moznost (ludom z BH ked po par dnoch sli prec a potom chceli spat) ale toto je zlozitejsie...

ja som ZA s tym ze mas rovnaky trest hnet od nastupu (ak vobec prejdes u ostatnych), cize no loot mesiac

napadli ma este dlasie veci , ale onich uvazovat je zbytocne teraz, proste uvidim ako sa budes spravat mesiac bez lootu, aj keby hnet od tvojho prijatia otvorili ICC a 10ka by padala ako teraz 10toc

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 12:58:44  

Podle mě už máme opravdu plný les...možná nějaká sova alebo medvěd by se tam mohli ubytovat, ale další strom už nie...

Posted: Wed 26. Jan 2011 13:17:20  

Ja si tu situaciu pametam velmi dobre, aka v tedy nastala a dost ma to vtedy sklamalo, ako sa niektory ludia zachovali voci guilde. To ze za 2 hod sa z plne funkcnej a pracujucej guildy padlo pekne dole, len koli kktinam, na to som neskutocne nasraty.
V tedy odislo vela klucovych ludi a ja som len z otvorenou hubou pozeral log.

Nechcem nikomu vnucovat moj nazor , ale osobne som PROTI

"Človek nie je iba hračkou okolností, ale vždy aj ich tvorcom." V. Havel
Image

Warrior = total imba .kill destruction damage

The best warrior joke : "stop cast" :D
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 13:31:33  

Okej berme že som neprijatý.. Chcem sa teraz skôr baviť o tom, čo bolo

Na jednej strane to chápem guilda bola vtedy v kríze, na druhej nechápem prečo to dávate za vinu mne ?...čo som nejaký vodca Húnov že mojim leavnutím išli preč všetci a zruinovalo to skoro guildu? O strašnej spúste kľúčových ľudí vtedy ja ani neviem že odišli, viď Guri, Jusper, atď. s tým nemôžem mať ani omylom nič spoločné...
Možno fakt treba porozmýšľať nad tým PREČO ľudia poodchádzali ako nad tým, že odišli. Myslím tým prehodnotiť vtedajšie fungovanie guildy alebo niečo na ten štýl.
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 14:08:11  

Administrátor

Tak bol si prvy co leavol a spustil si lavinu (mozno nechtiac), v ktorej odisli viacery ludia. Medzi nimi boli tusim 3 tanci, takze to gildou dost otriastlo. Dlho sme nemali nahradu, v podstate az kym neprisiel Boyo, a trochu to zbrzdilo progres. Verim ze to nebol tvoj umysel ale proste tak to vypalilo. To je len co sa raidov tyka. Nehovorim o Vyndilovom odchode co bola strata na inej urovni.

Vo vedeni som vtedy nebol takze neviem ake si mal vyhrady. Co sa tyka prijatia ja by som ti aj dal moznost ale skor som neutralny. Nechavam na vtedajsie vedenie.

Guri a spol. leavli az neskor kvoli aspon pre mna dost zahmlenym dovodom a doteraz presne nechapem preco.

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 14:33:51  

ako pokial tych ludi vyslovene naschval nezobral zo sebou tak niesom proti, ale nech rozchodnuh ludia čo tu v tedy boli
(človek nemôze za to ze leavol a o par dni nato leavla polovica schopnych ludi pokial ich na to nenahovoril)

btw pisal som si s nim a vyzeral pohodák :D

A sedmého dne Bůh prohlásil: "Out of mana..."
Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 14:53:58  

Tak hele.Gilda funguje uplně stejně jak tenkrat.Stejný systém lootu.Nic se téměř nezměnilo.Nevím,proč tenkrat když gilda byla na pokraji krachu si nenapsal,že si třeba udelal chybu a chceš gildě znovu pomoci.Teď když gilda vskvétá tak je mraky lidí co by chtěli spět.Je jednoduché leavnout gildu a stratit přízeň hráčů v gildě,ale je velmi obtižné tu přízeň ziskat spět.
Sem spíš proti,ale hlavni slovo nechávam na CL.

ImageImage
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 15:04:21  

Máte pravdu, podať sem prihlášku nebol najlepší nápad.. Tak to považujte za bezpredmetný celý tento topic, môže byť zmazaný.
Záverom len snáď toľko že sa mi snáď odzrdavíte ingame keď sa náhodou stretneme aspoň tých ktorých poznám a poznajú mňa :) a nebudete na mňa mať také zlé srdce ako voľakedy.
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 15:26:33  

no takze co se tyce stromecku jsou 3 aktivni a v brutal eq dalsi dva sou ve velmi slusnem eq demonikus a cini a vzhledem ktomu za vsichni umej healit dobre tak nvm ci by ses tu uplatnil nadruhou stranu dobrych pve guild je vcelku malo a kdys to zamitnu nvm kam bys sel takze dam ti zatim "ZA" na zkusenou a taky tim malinko priostrim konkurenci pro druidy!!! ale top raidu budes mit asi malou sanci se tam dostat
 Profile  

Posted: Wed 26. Jan 2011 15:30:09  

jo sem zapomel vseci rikate necham to na CL co se tyce prihlasky a techto veci eq raid timu za ale co se tyce osobnosti necham to navas nebo LBQ tusim ze byl chvilku aj v hiddenu ale proc leavl si moc nepamatuju nebo sem byl v goe jen kratce ....
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 28 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour