Postava
* Nick postavy: Spiritmonger
* Main spec Off spec a class: Restoration // Balance
* Profesie: Inscription (450 vsetky glyphy), Jewelcrafting (asi 400, koli socketom)
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: tak mám s druidom odprogressované ToC 10/25, ToGC 10 okrem Anuba, hrám ho len na Anthorke, ako celé wow asi rok a pol
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): 4960 GS, 100% PvE, Equip prevažne ToC 10 / 25 + emblemy
Alti
* Info o altoch: Lbq - holy/shadow priest 5040 GS, Wisper - Surv hunter 4338 GS ( okrem opaska a backu PvE)
Info o tebe:
* Vek: 21
* Záujmy nielen wow !!! : môj najväčší záujem je moja priateľka
inak šport - futbal, hokej ..., samozrejme si vo voľnom čase zahrám wow
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? : asi dva a pol roka, najviac priest a druid
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? :
v hre som prakticky každý deň, dlhšie či kratšie ale pokiaľ sa nevyskytnú vážnejšie udalosti či akcie tak som tu každý večer až do noci
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? : jasné
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): GoE - z terajšieho pohľadu asi moja blbosť, z vtedajšieho nezhody s vedením a systémom uprednostňovania lootu (netýkalo sa to môjho lootu takmer nikdy). -> z toho šiel môj demote -> leave. Dúfam, že s nikým som neostal "na nože
no ja myslím že nie.
* Poznáš niekoho od nás ? : samozrejme, snáď celú guildu aspoň tých starších členov s ktorými som bol pri zrode guildy, spojení a spájaní, niektorých osobne
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? : pretože je to guilda , ktorá má úroveň, ktorá raiduje; úspšne a veľa ľudí poznám či už tu ostali alebo sa sem vrátili etc.
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): to už je asi bezpredmetné v mojom prípade..