Postava
* Nick postavy: Zipp * Main spec, Off spec a class: MM/SV - hunter * Profese: SKIN 450 / LW 450 * Zkušenosti s postavou – Předchozí realmy, progress: když jsem byl naposledy plně on-line, tak se na Anthorii chodily začátky TOC 25, takže to je nej, kde jsem byl, jinak Naxx, UD 10/25, VoA 10/25 * EQ, GS, poměr PVE-PVP itemy (oba dva specy): PVE – GS 4458 (PVP moc nehraju - jen když se chci naštvat)
Alti
* Nick postavy: Druppiz * Main spec, Off spec a class: BALANCE/RESTO - Druid * Profese: HERB 450 / INS 450 * Zkušenosti s postavou – Předchozí realmy, progress: Naxx, VoA * EQ, GS, poměr PVE-PVP itemy (oba dva specy): PVE – GS 4158 (1 item PVP z VoA)
* Nick postavy: Kryplix * Main spec, Off spec a class: ELE - Shaman * Profese: MIN 450 / JWC 427 * Zkušenosti s postavou – Předchozí realmy, progress: jen HC * EQ, GS, poměr PVE-PVP itemy (oba dva specy): PVE – GS 2765 (jen HC)
* Nick postavy: Krkyx * Main spec, Off spec a class: Blood (DMG) - DK * Profese: zatím žádné * Zkušenosti s postavou – Předchozí realmy, progress: * EQ, GS, poměr PVE-PVP itemy (oba dva specy): PVE – GS 2,3k (jen z Q - pouze dokončený 80 lvl)
Info o mě:
* Věk: 30
* Zájmy kromě wow: Hlavní zájem a většinu času spotřebuje malá dcera
* Jak dlouho hrájete WoW, za jaké postavy nejvíc? WoW hraju cca 3 – 4 roky. V minulosti jsem hrál na serveru Fakaheda. Nejdéle hraju za huntera, další na řadě je druid a pak různě, v přesně neupřesněném pořadí, ostatní.
* Dokážeš být k dispozici v době našeho raid timu aspoň 2-3x týdně (pravidelně)? Které dni konkrétně? V době raid timu dokážu být online, ale ne vždy, vzhledem k tomu, že pracuji a nezáleží na mě, kdy jdu do práce, tak nemůžu na 100% říct, že tu budu. S prací (denní /noční) se pojí i odpověď na druhou část otázky – pravidelnost. Když budu – pudu.
* Používáš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? DBM – ano, VT - ano – mikrofon ne, vzhledem k tomu, že raidy se chodily později -> vzbudil bych malou
* Predchozí guildy (důvody odchodu): Na Anthorii jsem byl v několika guildách, ale většinout to byly základy téhle. Předchozí názvy si už nepamatuju – záleželo na tom, jak se Naarl vyspal a jaké jméno se mu zrovna líbilo - v co se ta předchozí transformovala. V GoE jsem byl od založení. Důvod odchodu byl pravděpodobně ten, že jsem cca ½ roku WoW nehrál (věnoval jsem se RL a dostudování VŠ) a GM probíral řady podle posledního přihlášení – jinak si nejsem vědom toho, že bych někdy měl s někým problém a že bych někdy někomu ublížil. V jiné guildě jsem od té doby, co jsem se stal „bezdomovcem“, bez kolonky GoE pod nickem, nebyl.
* Znáš někoho od nás? Znal jsem většinu lidí, co byly v GoE cca před tím ½ rokem, některé nicky, které jsem teď na serveru potkal a kteří, na rozdíl ode mě, měly pod sebou GoE, jsem viděl poprvé xD, ale to je jasné, ½ roku je ½ roku.
* Proč chceš jít právě do GoE ? Protože bych se chtěl vrátit tam, kde jsem byl spokojen a kde jsem byl rád.
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Zipp
PS: Nechci a ani se tady nebudu vychvalovat a „oblbovat“ Vás tím, jak jsem dobrej, abych se za každou cenu do G dostal. Vzhledem k tomu, že jsem v guildě už byl, tak většina z Vás z vlastní zkušenosti ví, jak jsem se v G a na raidech choval a jak se mu se mnou hrálo. Byl bych rád, kdybych se dostal zpět. Jde mi hlavně o lidi, který jsem znal a se kterými se dalo pořádně pokecat. Bohužel pauze odpovídá tomu i EQ, takže se to budu snažit, co nejrychleji dohonit.
Díky za Váš čas, strávený nad čtením této přihlášky. Rozhodněte, jak uznáte za vhodné. S pozdravem Zipp
Last edited by Zippous on Thu 24. Feb 2011 15:05:33, edited 1 time in total.
|