Postava
* Nick postavy: Rookiee
* Main spec Off spec a class: Hybrid, Demon
* Profesie: JWC, Ench
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress:
Tak locka hram velmy dlho, aj pvp a pve ale s pvp som prestal tuto sezonu. Presnejsie tuto sezonu som ani nezacal hrat az teraz som sa vratil k postave. Minulu sezonu som dal max 4/5 TOGC 25 a 2330 rat v 2v2 (rank 13)
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy):
Equip mam full pve okrem backu ten mam rele mam nejake heroicke veci, set 245 lvl 4/5 + merlinka a doplnky rozne lvly vacsinou 232-245 lvl item. PVP equip mam full rele so seckym. GS 5300
dps mam dost velke ked som hraval tak som mal na raide okolo 7k+
Alti:
Znorax (druid-expim)
Znarox
* Info o altoch:
expim
Info o tebe:
* Vek: 17
* Záujmy nielen wow !!! hram profesionalne futbal
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? hram najviac za znaroxa equipujem ho, wow hram podla toho ako sa nudim kolko mam volneho casu a kedy su raidy
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? pravidelne kedy bude raid dojdem ale neslubujem ak by mi dotoho neco voslo
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? secko mam
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): no guildu nemam uz dlho treba mi oprasit staru postavu
* Poznáš niekoho od nás ? Zarivana, Zvejkacku, Revengera, Arwyn (stou som hraval dlho ale myslim ze uz je v SFU)
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? ako som hovoril oprasit staru postavu, za locka mam dobry dmg preto chcem chodit raid ako icc aj toc
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Zarivan ma prehovaral na treningu