Postava
* Nick postavy: Gavno
* Main spec Off spec a class: hram PvP aj PvE tak vyrovnane ( venujem tomu rovnako času ), vlastne PvP chodim už len arenky a daily BG
, PvP som discipline a PvE som Shadow
* Profesie: Jwc,Min
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: nehral som ine servery okrem anthorie (možno pri dlhšiom vypadku nejake to instant Funko) na anthorii hram od RC2, najprv som hral warra, potom priesta, pred nabehnutim servera na WoLK som si dal skoro rok prestavku a teraz od cca septembra som začal zasa hrať. Progessy mam už za sebou všetkeho
(TBC - BT,SWP) (WotLK - všetko doteraz)
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): PVE - cca 5k gs, PvP cca 5,6k
____________________________________________________________________________________________
Alti
* Info o altoch: altov nemam, venujem sa naplno priestovi
____________________________________________________________________________________________
Info o tebe:
* Vek: 16
* Záujmy nielen wow !!! : vonku s kamaratmi, niekedy futbal a tak
+ som na intraku takže no...
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? (zahrnute vyššie)
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? keď mi je oznamene (alebo sa prihlasim cez GC) tak som k dispozicci. všetky dni od 17:00, OKREM PIATKA A SOBOTY !
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano, všetko:)
___________________________________________________________________________________________
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): Top Gear, ešte som tam, ale nesom si isty či je to guilda pre mňa.
* Poznáš niekoho od nás ? Je to možne, mam za sebou toho dosť, ale konkretne neviem
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? kvalitne PvE, dufam že aj trocha PvP si u vas užijem
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): nikto konkretny, všimol som si par pekne Equipnutych ľudi v Dala