!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Fri 01. Nov 2024 7:24:49

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Petac - Warior Furry DECLINED
Posted: Tue 04. Oct 2011 14:59:40  

POSTAVA
Nick: Petac
Class: Warior
PVE Main spec: Furry
GS v main specu: 5950 + (gs addon nejako moc nepozivam lebo je to zbytecne ) .
PVE Off spec:
GS v off specu:
Profesie: JWl, ENCH
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) 7.5 k a 8k max
Zdroj infa o svojej classe: kamosi , google a tak este tak sam skusam co je pre mna najlepsie.
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#petac,character

ALTI:
Nick:
Class a spec:

PROGRESS:
Naxx10man: chodim tam iba na qvesty
Naxx25man: nebol
ULD10man: nebol
ULD25man: nebol
ToC10man: clear
ToC25man: clear
ToGC10man: clear + insanity
ToGC25man: 4/5
ICC10man: 7/12
ICC25man: 7/12

INFO O TEBE:
Vek: 18r
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Tak za wara hram na anthorke asi 2roky , a za rogunu som hraval 1rok a to na servery : Eqvibrium
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Bez toho ts, ani Vt sa neda musim tam byt vzdy :D a DBM pouzivam
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): The old republic dovod kvoly tomu ze som nebol online dost velku domu lebo som to nejako nestihal
Poznáš niekoho od nás? mastiflintu , Razora
Prečo práve GoE? Bavi ma progresovat novych bosou ,a este fajn ludkovia .
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Tak tuto guildu dobre poznam v tom dobrom slova zmysle .
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Lagy mam max 25 do 30ms a FPS v dala v spicke 40 inak normal takych 70 .

Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok: 15:30 do 24:00
Utorok: 15:30 do 24:00
Streda: 15:30 do 24:00
Štvrtok: 15:30 do 24:00
Nedeľa: 15:30 do 24:00

Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
 Profile  

Post subject: Re: Petac - Warior Furry
Posted: Tue 04. Oct 2011 15:02:25  

toto nechávam na ciniho a progyho ale čo si bol chvíľu u nás si bol dosť slabý, failer a dps hunter (sry), často si ignoroval taktiku

ako k človeku proti tebe nemám absolútne nič, vychádzam s tebou v pohode to vieš

neutral

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 15:07:40  

Mastiflinta wrote:
toto nechávam na ciniho a progyho ale čo si bol chvíľu u nás si bol dosť slabý, failer a dps hunter (sry), často si ignoroval taktiku

ako k človeku proti tebe nemám absolútne nič, vychádzam s tebou v pohode to vieš

neutral

Masti to mas trosku pravdu ale bolo to uz davno a ludia sa menia a to dps uz nei take ako byvalo , failer uz nejsom pochybujem , a co sa tyka taktik asi by som sa nikde nedostal keby som nevedel , by ma nikdo nevzal na raid , Inac mi nerobia problem vzdy si pozriem aj 100x dokola taktiku na wowheade len aby som tomu pochopil .
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 15:16:41  

Administrátor

Fury warr by sa nam hodil. Avsak ako si na teba spominam tak sa mi nezda ze by si to mal byt prave ty.
Petac wrote:
...bolo to uz davno a ludia sa menia...

Mam take skusenosti ze kto to pise sa vacsinou nezmenil.
Skor proti, ale necham na Progyho nech si ho prevetra.

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 15:20:01  

Sagron wrote:
Fury warr by sa nam hodil. Avsak ako si na teba spominam tak sa mi nezda ze by si to mal byt prave ty.
Petac wrote:
...bolo to uz davno a ludia sa menia...

Mam take skusenosti ze kto to pise sa vacsinou nezmenil.
Skor proti, ale necham na Progyho nech si ho prevetra.

Sagron ale povedz 1r sa fakt ty ludia menia ako nevisvetluj si to zle , ale co by malo byt na mne spatne ? Ako nemyslim si ze by som bol nejaka lamka co nevie hrat pve ako tu pises .
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 15:51:24  

tohle teď už není muj job, teď je to na progym, ale já osobně se vyjádřím později.

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 15:53:17  

Cini wrote:
tohle teď už není muj job, teď je to na progym, ale já osobně se vyjádřím později.

Cini ja neviem co som ty v zivote udelal zleho ale si strasne na mna prisny ..
Co sa tyka tvojho komentu ocakaval som skor negativny .
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 16:00:00  

na test ZA

Image
Good new everyone !! I think I've developed a plague that will destroy all life on Azeroth!
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 16:02:58  

Bubududu wrote:
na test ZA

THX
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 16:26:02  

http://anthoria.wowarmory.sk/#Petac,character

takže od podlahy - hráče petac jsem poznal asi 10 měsíců zpátky, začali jsme spolu arenky když jsem se druida učil hrát s chlapcem jsme byli na skypu. Byla s ním sranda pohodový týpek, ale všechno krásné má i druhou stránku. Jako člověka mu neodepírám nic dobrého , je to fajn kluk, ale jako postavu warriora následující nedostatky:

#jestli poznáš co máš špatně na talentech (tak máš u mě jednoho bludišťáka)
#kolik máš hitu? že nemáš precision 3/3
#ten expertise rating nemáš ze svojí hlavy, spíše by mě zajímalo, od koho si to okopčil socketovat na expertise protože není moc takových warrů co nemá exp cap a dovolí si to socketovat (každému to je jedno, že nesplňuje cap)
#otázka na tebe když používáš google : kolik je arpen soft cap , aby se oplatilo ho začít sockovat(respektive kolik je třeba arpen nabrat z gearu)
#další u mě když jsem začínal v goe jsi nikdy nepůsobyl jako skill pve hráč, faily byly tvou doménou
#další neaktivita je tvou častou doménou , nikdo ti neříká, aby si tu byl denně, ale na raid dojít by problém v pve gildě být neměl
#co se týče máš jen main spec a o off specu jsem se nic nedočetl což je chyba - koukám na armory a vidím pvp off spec ( dobrá np, ale talenty-glyphy to samé na houby , skill v pvp se u tebe vyhýbá, neber si to osobně, ale s warrem nemáš co dělat ve wowku)

Můj osobní názor na tebe jako wara není pozitivní už jen kvůli tomu kolik si vystřídal gild a byl vyhozen z pořád a těch samých důvodů-aktivita,chyby.
Teď nám začalo spoustu warriorů zase ožívat a začali hrát , takže nevím. Já osobně tě v gilde nechci, protože tě znám jak po pve stránce tak po pvp. Není to nic osobního. Sám víš - často mi píšeš s čímkoliv ať ti poradím takže v tom problém není, ale já říkám.

GOE HLEDÁ HOTOVÉ VÝROBKY, NÉ ŽÁDNÉ POLOTOVARY O KTERÉ JE TŘEBA PEČOVAT A UPRAVOVAT DOKUD NEDOSTANOU KONCOVOU PODOBU HOTOVÉHO VÝROBKU.

ještě doplním, že petac zkouší všechny gildy u žádné prosperativní neuspěl tak to zkuší v goe = klasika // prosím clka vemte tohle na vědomí díky

http://shatteredsouls.wowguilds.eu/foru ... 98ae0f2643

http://shatteredsouls.wowguilds.eu/foru ... f=46&t=288

http://cosmeticwipes.hy.cz/forum/viewth ... ead_id=311

http://sixfeetunder.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=1350

http://sixfeetunder.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=1248

http://sixfeetunder.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=1175

atd atd nechce se mi to hledat. Jinak líbí se mi u každé přihlášky , kde ses hlásil okamžité obraňování kritiky :DDD
Proti

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 16:44:00  

Cini wrote:
http://anthoria.wowarmory.sk/#Petac,character

takže od podlahy - hráče petac jsem poznal asi 10 měsíců zpátky, začali jsme spolu arenky když jsem se druida učil hrát s chlapcem jsme byli na skypu. Byla s ním sranda pohodový týpek, ale všechno krásné má i druhou stránku. Jako člověka mu neodepírám nic dobrého , je to fajn kluk, ale jako postavu warriora následující nedostatky:

#jestli poznáš co máš špatně na talentech (tak máš u mě jednoho bludišťáka)
#kolik máš hitu? že nemáš precision 3/3
#ten expertise rating nemáš ze svojí hlavy, spíše by mě zajímalo, od koho si to okopčil socketovat na expertise protože není moc takových warrů co nemá exp cap a dovolí si to socketovat (každému to je jedno, že nesplňuje cap)
#otázka na tebe když používáš google : kolik je arpen soft cap , aby se oplatilo ho začít sockovat(respektive kolik je třeba arpen nabrat z gearu)
#další u mě když jsem začínal v goe jsi nikdy nepůsobyl jako skill pve hráč, faily byly tvou doménou
#další neaktivita je tvou častou doménou , nikdo ti neříká, aby si tu byl denně, ale na raid dojít by problém v pve gildě být neměl
#co se týče máš jen main spec a o off specu jsem se nic nedočetl což je chyba - koukám na armory a vidím pvp off spec ( dobrá np, ale talenty-glyphy to samé na houby , skill v pvp se u tebe vyhýbá, neber si to osobně, ale s warrem nemáš co dělat ve wowku)

Můj osobní názor na tebe jako wara není pozitivní už jen kvůli tomu kolik si vystřídal gild a byl vyhozen z pořád a těch samých důvodů-aktivita,chyby.
Teď nám začalo spoustu warriorů zase ožívat a začali hrát , takže nevím. Já osobně tě v gilde nechci, protože tě znám jak po pve stránce tak po pvp. Není to nic osobního. Sám víš - často mi píšeš s čímkoliv ať ti poradím takže v tom problém není, ale já říkám.

GOE HLEDÁ HOTOVÉ VÝROBKY, NÉ ŽÁDNÉ POLOTOVARY O KTERÉ JE TŘEBA PEČOVAT A UPRAVOVAT DOKUD NEDOSTANOU KONCOVOU PODOBU HOTOVÉHO VÝROBKU.

ještě doplním, že petac zkouší všechny gildy u žádné prosperativní neuspěl tak to zkuší v goe = klasika // prosím clka vemte tohle na vědomí díky

http://shatteredsouls.wowguilds.eu/foru ... 98ae0f2643

http://shatteredsouls.wowguilds.eu/foru ... f=46&t=288

http://cosmeticwipes.hy.cz/forum/viewth ... ead_id=311

http://sixfeetunder.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=1350

http://sixfeetunder.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=1248

http://sixfeetunder.cz/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=1175

atd atd nechce se mi to hledat. Jinak líbí se mi u každé přihlášky , kde ses hlásil okamžité obraňování kritiky :DDD
Proti

CINI --- co sa tyka po tranke PVP ma poznas ale po stranke pve eee nikdy si so mou nebol ani 1 raid tak nemozes hovorit do predu ale co stebou . a zase nestriedam guildu ako pomozky , co sa tyka toho ze aktivita kazdemu sa stane to ze proste nekedy fakt nestiha aj keby sa roztrhal taka si preto inak by som ostal v the old republic by mi to nedelalo problem a co sa tyka guildy HL tak voly tomu ze sabatha nemala cas na mna nieco chcel som mmnou riesit z krz 25 icc a ostatne raidy moj pohlad ja za to nemozem ked nevedeli v tedy poskladat stabilnu grupu na 25 iba ak na 10 a pak aj palis na to kaslal kedy to malo ist a o com to je ked som asi 2x tyzdne cakal na to aby sa sla tak a nic stale nekdo chybal no a ked sa bnabralo z lfg tak to nebolo ono lebo ludia tam failovaly a co sa tyka toho preco som pak siel raidovat s lfg ako bolo tukanov PUG , alebo Forrestom , Thandirom 25 lebo bolo to aspon nieco netvrdim ze to bolo nice ale s tukanom napr ked boly otvoreni iba profesory tak na 1x flask od zacatku po neho a s hl asi tak max po saufanga aj to som optimista tak asi preto CINI tak co sa tyka toho ARP si myslim ze som na tom v pohode alen my preto chyba expertise lebo nemam weaponu a co jez preto mam socket v hans .. inak preco si sa ptal ze nemam precios lebo mam hit cap omg hit mam 319 naco by mi to tam bolo dobre ? a ten velky hit mi dela sworrd ak si vsimnes ..

Nechapem preco si mi dal proti tak ak tak my to prosim ta vysvetli ... trosku ma ujastni do toho to co si tam napisal neco pravdy na tom je ale urcite ne vsetko ..
Ako hovorim si na mna prisni od toho ako sme skoincily no ty lepsie so mou arenky voly tomu ze som nehral cez bindy .. a ze som sa nepohyboval s myskou no to bol ten dovod co znam ja ... a inak nechapem ako sa mozes na mna odrazat v PVE ? ,,, v ako presnejsie ty to poviem : jak sme skoncily hrat arenky som to chcel este sa nejako ucit ale nevydel som v tom ziadny uspech , pak som presiel asi o tyden na pve a dari sa mi to v tom a som dobry nemozem povedat ze by som bol lamak ako ma chces vykreslovat takze asi tak by som ty na to povedal..

Nevsimajte si gramaticke chyby
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 16:59:07  

promiň je to moc dlouhé a číst se mi to nechce, ale ve zkratce první řádek jsem přelouskal - chodil jsem s tebou toc 25 když jsem v goe začínal.

proč jsem proti máš výše jestli ti nestačilo to můžu tě rozebrat do základů. to, že máš do pve enrage v fury vypovídá samo o sobě

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 17:19:53  

Administrátor

Petac pamatuju si na tebe. Z guildy pomáhal jsem ti expit, houkl jsi a já jsem skoro vždz přišel. Ale už jednou jsi byl v této guildě. A myslim že tě kick za tvoje MEGA NEDOSTATKY V TOC. Nevím jak moc ses změnil v poslední době jsem na tebe nenarážel v RDF v raidech (voa,naxx-weekly,ff-raidy) prostě nikde tak nevím jsestli ses změnil. Pokud jsi pořád stejný a myslíš si že taktiky se naučíš před půlem bosse když ti je někdo vyoslí tak jsem PROTI. Pokud máš taktiky namáklí tak jsem PRO. CL má hlavní slovo.

Pronet - Demo - Warlock

Bloodroguer - Multi, Sub - Rogue
Pronetak - MM - Hunter
Tyrandee - Holy, Disco - priest
Malfurione - Balance, Feral (Tank) - Druid

Miniarwen - Fire, Arcane - Mage
Everistis - Resto - Shaman
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 17:24:11  

Cini wrote:
promiň je to moc dlouhé a číst se mi to nechce, ale ve zkratce první řádek jsem přelouskal - chodil jsem s tebou toc 25 když jsem v goe začínal.

proč jsem proti máš výše jestli ti nestačilo to můžu tě rozebrat do základů. to, že máš do pve enrage v fury vypovídá samo o sobě

engare vies co to dela ? ked si to tak zoberes kazdy bos ty da dmg a pak si ty to zapne aje lepsie mat o 500ap vic ako nic
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 17:28:05  

pronet wrote:
Petac pamatuju si na tebe. Z guildy pomáhal jsem ti expit, houkl jsi a já jsem skoro vždz přišel. Ale už jednou jsi byl v této guildě. A myslim že tě kick za tvoje MEGA NEDOSTATKY V TOC. Nevím jak moc ses změnil v poslední době jsem na tebe nenarážel v RDF v raidech (voa,naxx-weekly,ff-raidy) prostě nikde tak nevím jsestli ses změnil. Pokud jsi pořád stejný a myslíš si že taktiky se naučíš před půlem bosse když ti je někdo vyoslí tak jsem PROTI. Pokud máš taktiky namáklí tak jsem PRO. CL má hlavní slovo.

JJ to si pametam ako v dire maul som ta oslovil :D kickol ma boyo lebo som nedaval dostatocny dmg v tedy sa da povedat ze som zacinal v pve . Budem rad ked si s tebou zajdem nejaky raid nechcem byt furt v top 3 alebo lepsie povedane 1 :D

tak ale zase mas pravdu ze v tedy som nejako tie taktiky nezvladal ale raz som vpohodke ja neviem uz ako to vam mam vysvetlit ze 1r dozadu je dost na to aby som sa zlepsil v chovani , vo dpsku a v taktikach .
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 17:36:08  

Administrátor

Petac wrote:
pronet wrote:

JJ to si pametam ako v dire maul som ta oslovil :D kickol ma boyo lebo som nedaval dostatocny dmg v tedy sa da povedat ze som zacinal v pve . Budem rad ked si s tebou zajdem nejaky raid nechcem byt furt v top 3 alebo lepsie povedane 1 :D

tak ale zase mas pravdu ze v tedy som nejako tie taktiky nezvladal ale raz som vpohodke ja neviem uz ako to vam mam vysvetlit ze 1r dozadu je dost na to aby som sa zlepsil v chovani , vo dpsku a v taktikach .

Souhlasím ale je to vše na Progym Tak přeju hodně štěstí jak se vyjadří

Pronet - Demo - Warlock

Bloodroguer - Multi, Sub - Rogue
Pronetak - MM - Hunter
Tyrandee - Holy, Disco - priest
Malfurione - Balance, Feral (Tank) - Druid

Miniarwen - Fire, Arcane - Mage
Everistis - Resto - Shaman
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 18:39:25  

petac, pro mě za mě si toč třeba 30 k dps, tohle je mi teď upřímně jedno
jediné o co mi u tebe jde je to, že s tebou se veze příšerná pověst. A to je to nejhorší
co může v gildě být jak má špatnou pověst hráč má ji automaticky i gilda , ve které osoba je.
Mě už nebaví opravdu ne číst sračky typu další lama z goe, nj klasika GOE fail a podobné urážky na osobu mou nebo kohokoliv v gildě.
To co já chci po goe je kolektiv a za dobu co jsem do goe přišel jsem našel spoustu skvělých lidí
a každý takový jedinec jako byli frodo, monika, .... a další gildu dávaj do konfliktu uvnitř
vemte si příklad z jiných gild. My nabíráme lidi jen po jedné jediné stránce a to pve,
to na co se už ale nezaměříme je člověk jako charakter a to je chyba pak nastávaj hloupé hádky v gildě kvůli absolutním kravinám.
Jestli budou tito lidi v goe tak já se tu už nebudu cítit tak dobře a může se stát , že mi tu hru
znechutíte do takové míry, že s wowkem i skončím (což by bylo fajne).

Od doby co jsem tě poprvé poznal jsem viděl, že máš problémy s warriorem. Nevím či se to odvíjelo tím, že neumíš anglicky a nemohl si ve spell booku
najít spelly , které jsem ti říkal ať si vytáhneš a používáš je. Vysvětlil jsem ti od základů warriora co jak používat
jak využít jednotlivé abylity efektivně. Ono ano beru to, že točíš možná dobré dps , ale upřímně fury warr pve(bloodthirst,whirlwind, spam HC nebo Cleavu, slam při procu a execute)
tohle jsou hlavní spelly co používáš nebudu jmenovat shattering thrown, shouty apod. Toť vše z tvojí skill stránky.
Hráč tvojich kvalit mě předevčírem přesvědčil, že jsi pořád to samé ořechové co jsi býval.
Kdykoliv může v pve nastat jakákoliv situace př. u proffa tě targetne zelená ooza a ty nebudeš schopne jít do deff stance, nasadit shield a dát shield wall , a tím přežít bez následků.
Ty osobně nejsi na takovéto situace připraven. To, že nevíš k čemu je retaliation a myslíš si, že to něco udělá člověku co ti nedá ani jeden meele útok je další znalost spellů.
Jediný člověk u kterého jsem viděl socketovat expertise byl boyo a dovolím si říct , že od něj to máš.

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 19:06:24  

Cini wrote:
petac, pro mě za mě si toč třeba 30 k dps, tohle je mi teď upřímně jedno
jediné o co mi u tebe jde je to, že s tebou se veze příšerná pověst. A to je to nejhorší
co může v gildě být jak má špatnou pověst hráč má ji automaticky i gilda , ve které osoba je.
Mě už nebaví opravdu ne číst sračky typu další lama z goe, nj klasika GOE fail a podobné urážky na osobu mou nebo kohokoliv v gildě.
To co já chci po goe je kolektiv a za dobu co jsem do goe přišel jsem našel spoustu skvělých lidí
a každý takový jedinec jako byli frodo, monika, .... a další gildu dávaj do konfliktu uvnitř
vemte si příklad z jiných gild. My nabíráme lidi jen po jedné jediné stránce a to pve,
to na co se už ale nezaměříme je člověk jako charakter a to je chyba pak nastávaj hloupé hádky v gildě kvůli absolutním kravinám.
Jestli budou tito lidi v goe tak já se tu už nebudu cítit tak dobře a může se stát , že mi tu hru
znechutíte do takové míry, že s wowkem i skončím (což by bylo fajne).

Od doby co jsem tě poprvé poznal jsem viděl, že máš problémy s warriorem. Nevím či se to odvíjelo tím, že neumíš anglicky a nemohl si ve spell booku
najít spelly , které jsem ti říkal ať si vytáhneš a používáš je. Vysvětlil jsem ti od základů warriora co jak používat
jak využít jednotlivé abylity efektivně. Ono ano beru to, že točíš možná dobré dps , ale upřímně fury warr pve(bloodthirst,whirlwind, spam HC nebo Cleavu, slam při procu a execute)
tohle jsou hlavní spelly co používáš nebudu jmenovat shattering thrown, shouty apod. Toť vše z tvojí skill stránky.
Hráč tvojich kvalit mě předevčírem přesvědčil, že jsi pořád to samé ořechové co jsi býval.
Kdykoliv může v pve nastat jakákoliv situace př. u proffa tě targetne zelená ooza a ty nebudeš schopne jít do deff stance, nasadit shield a dát shield wall , a tím přežít bez následků.
Ty osobně nejsi na takovéto situace připraven. To, že nevíš k čemu je retaliation a myslíš si, že to něco udělá člověku co ti nedá ani jeden meele útok je další znalost spellů.
Jediný člověk u kterého jsem viděl socketovat expertise byl boyo a dovolím si říct , že od něj to máš.

CINi zase ty musim dat za pravdu , ze fakt ako ten nick je taky ze su na nom same staznosti a ja chapem to ze nekdo neco povie ako napr. : tunak si si nedall shild a keed to 1000 ludi povie tak stoho vznikne ze som nakoniec vifeiloval cely raid chapes ma . mas pravdu ze som nevedel hrat pvp ani doteraz to neviem a chapem ta ze vo furry tociis 3 abily + zdramo slam no ale aj tak si myslim ze neco na tom je ... odkial mam to expertise neni to boyo vydel som to aj u diablosa ale praveze mam maalo expertise tak preto to mam no na zatial no...
A ako necem sa vnucovat ale za skusku (nemysli si ze chudak nevie co uz ma napisat tak uz toto pise) ako budem kolektivny ci zapadnem ako chodim raidy a taketo veci ja si myslim ze za to nic nedate .. a co sa tyka pvp nechapem ta ja to stale tak berem ako volny cas ked mam id na raidy vsetky takze ja iba v tedy vyuzivam .. a nikdy nebud na mna taky prisny ako ty si sam za to ze ty si hral wara cca 5r + tak nemozes brat vsetko co som delal chyby vsak clovek neni neomylni a tak co raz sa to snad naucim ale ako hovorim pvp hram iba ked nemam co delat . ja davam vzdy prednost v pve .. A urcite by som nikdy necel pokazit DOBRE MENO GOE .
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 21:22:46  

Ja osobne s tebou nemam zlu skusenost ale je hold smola ze ta predchadza taka zla povest..nazor guildy CW pre mna nic neznamena ale nazoru SS si vazim takze sry ale musim byt proti.robit zle meno guilde je ot posledne co potrebujeme...mozno si sa zmenil mozno nie to vies ty sam...mrzi ma to ale u mna PROTI

Image
 Profile  

Posted: Tue 04. Oct 2011 21:29:10  

kdekoliv se objevilo zlo, kdekoliv trpěli neviní, tam se objevil i Petac! ....sry ale tvoja povest je LEGENDÁRNA ...proti

Image
Screaam - Combat rogue
Tomaskoo - Blood DK tank/Uh DK dps
Macinqo - MM Hunt
Wrahoun - Affli/Demon
Mistake - Re3/prot pala
Llkk - Feral dmg/Bala
and many others...

I DON´T HAVE A MAIN CHARACTER !!!
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 23 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 1 hour