!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Fri 01. Nov 2024 11:36:14

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: Kiuba retri/prot paladin ACCEPTED
Posted: Sun 09. Oct 2011 12:30:12  

POSTAVA
Nick: KIuba
Class: Paladin
PVE Main spec: Retri
GS v main specu: 5,3K(o chviklu viac )
PVE Off spec: Protection
GS v off specu: 5K
Profesie:Mining ENginering
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide)stale sa to meni ale tak priblizne tych 5K
Zdroj infa o svojej classe: Za paladina hram strasne dlho a veci zistujem od vsadial
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#Kiuba,character

ALTI:
Nick: Generic
Class a spec: Lock lvl56

PROGRESS:
Naxx10man: vsetko
Naxx25man: vsetko
ULD10man: po mimirona
ULD25man: po mimirona
ToC10man: cely
ToC25man: cely
ToGC10man: 2/5
ToGC25man: 1/5
ICC10man: 4/12
ICC25man: 4/12

INFO O TEBE:
Vek: 16
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: cca5rokov
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano pouzivam
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): nepametam (vyse pol roka som nehral) akurat pamtam dovod od vas moja hlupost :)
Poznáš niekoho od nás? Mastiflintu Awadk a mnoho dalsich
Prečo práve GoE? lebo mi chybaju stare casy
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): .... stal som rpi zalozeni
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): podla jeho nalady

Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok: 17-22 niekedy aj dlhsie
Utorok: 17-22 niekedy aj dlhsie
Streda: 17-22 niekedy aj dlhsie
Štvrtok: 17-22 niekedy aj dlhsie
Nedeľa: 13-22 niekedy aj dlhsie

Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?
Ano , rad by osm vas poprosil aby ste si nevybavili hned toho nervaka kiuba ktory som byval :D uz som pochopil ze je to len hra a netreba sa nervovat :) thx za pochopenie :)
 Profile  

Post subject: Re: Kiuba retri/prot paladin
Posted: Sun 09. Oct 2011 14:22:51  

Administrátor

Kiuba wrote:
rad by osm vas poprosil aby ste si nevybavili hned toho nervaka kiuba ktory som byval

Presne tak som si ta vybavil hned ako som zbadal nick.
Gear a progress nic moc. Ak si dobre pamatam leavol si ked si nedostal item pricom si asi mesiac predtym nebol v ziadnom raide.
skor proti ale nechavam na CL.

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Posted: Sun 09. Oct 2011 14:37:20  

progres a gear preto mam salby lebo som prestal hrat tesne potom ako sa tvoril 4 boss v ICC
 Profile  

Posted: Sun 09. Oct 2011 15:17:27  

icc progres je hodně nedostatečný , ale na druhou stranu máš projité taktiky v naxxu a ulduaru až po mimorona což hodně lidí ani neví kdo to je .... no každopádně já tě neznám takže nemohu soudit, ale 5 k dps nevím či je dobrý výsledek a k tomu , že si se změnil nám tu psalo už tolik lidí a víme sami, že člověk se jen tak nezmění.

já osobně to nechám na cl, ale přikláním se proti , jelikož 4/12 je fakt málo a bylo by to nefér vůči některým hráčům s lepším progresem, dpskem a gearem , co se tu nedostali

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Sun 09. Oct 2011 15:21:01  

Vypadl nam Likanos jsem ZA-zkousku.

Posted: Sun 09. Oct 2011 16:07:24  

Kiuba je stará škola, u mňa máš určite zelenú, len si prečítaj na webe o loote, prešli sme na EPGP.
ZA
 Profile  

Posted: Sun 09. Oct 2011 23:13:56  

ja sa zdržiavam, konflikt som s tebou nemal žiaden, taktiky boli v pohode, chalan sa učí rýchlo takže toho sa nebojím...horšie je to s aktivitou kde si už raz bol nabratý ku nám a bol si jeden raid za mesiac a na druhom si vynadal nasovi a leavol, proste somariny sa riešili....kvôli tomu eq kde by si nám bol skôr na parádu než na osoh zatiaľ neutral

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Mon 10. Oct 2011 7:27:35  

Som ZA skusobnu dobu.

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Mon 10. Oct 2011 16:10:34  

masti aktivita sa zlepsi uvidis :) prazdniny skonicli sa prazdnini takze som dama kazdy vecer okrem piatok sobota co vidim ze vtedy asi neraidujete :) a neboj sa uz som kludny a taktiky ako take viem len ich nemam odchodene :) a uz nikomu vynadavat nebudem ) radsej pojdem off a dam si cigo :) poucil som sa :D(aj z realu )
 Profile  

Posted: Mon 10. Oct 2011 16:50:02  

Kiuba wrote:
masti aktivita sa zlepsi uvidis :) prazdniny skonicli sa prazdnini takze som dama kazdy vecer okrem piatok sobota co vidim ze vtedy asi neraidujete :) a neboj sa uz som kludny a taktiky ako take viem len ich nemam odchodene :) a uz nikomu vynadavat nebudem ) radsej pojdem off a dam si cigo :) poucil som sa :D(aj z realu )

Kdyz klidny nebudes, aktivni nebudes a taktiky nebudes po 10te chapat tak budes mit problemy semnou ( ne s alnatorem jako tvim cl, ale semnou) takovito typky uz jsme tu mely viz Frodo a poradili jsme si s nema tak uz si davej na to poroz slibujes to tu tak uvidime jestli to i dodrzis :) budu jen rad kdyz tu bude dalsi skill pala jako je alny...

Posted: Mon 10. Oct 2011 16:55:05  

:roll:

Image Image
 Profile  

Posted: Mon 10. Oct 2011 17:19:53  

FrenzyKiller wrote:
Kiuba wrote:

Kdyz klidny nebudes, aktivni nebudes a taktiky nebudes po 10te chapat tak budes mit problemy semnou ( ne s alnatorem jako tvim cl, ale semnou) takovito typky uz jsme tu mely viz Frodo a poradili jsme si s nema tak uz si davej na to poroz slibujes to tu tak uvidime jestli to i dodrzis :) budu jen rad kdyz tu bude dalsi skill pala jako je alny...

:) zaujimavy prechod od vyhraziek k tomu ze budes rad :D ale neboj sa budes rad
 Profile  

Posted: Mon 10. Oct 2011 17:36:43  

Kiuba wrote:
FrenzyKiller wrote:
Kiuba wrote:

:) zaujimavy prechod od vyhraziek k tomu ze budes rad :D ale neboj sa budes rad

Neboj poznas jaky jsem a hlavne kdy jaky jsem :)

Posted: Mon 10. Oct 2011 17:59:06  

PRIJATY
Nemám tu moc čo riešiť, ak bude aktívny tak eq sa dobere rýchlo, s tým aj dmg. Ak nebude, tak kick a hotovo :)
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 

All times are UTC + 1 hour