POSTAVA
Nick: Nornotur
Class: Shaman
PVE Main spec: Elemental
GS v main specu: Momentálně 5668
PVE Off spec: Resto
GS v off specu: bez EQ
Profesie: Skining + Leatherworking
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) pro mě je dps jako začarovaný kruh, equip si myslím, že mám, spely podle hromady fórek a videi na YT točím tak jak mám, ale když se mi zadaří tak vytočím 5k + dps
Zdroj infa o svojej classe: (stránky, guide, fóra - rovno linky, príp. ingame, priatelia atď) tak jak už jsem zmínil jako zdroj považuju google a youtube a jinak se radím ještě s kamarádem z guildy (taky ele shaman)
Link na Armory:
http://anthoria.wowarmory.sk/#Nornotur,characterALTI:
Nick: alty mám lvl 10+
Class a spec:
PROGRESS: //môžeš napísať, že si tam nebol, clear alebo x/y kde x-počet killnutých bossov a y-počet otvorených bossov
Naxx10man: naxx jedině weekly
Naxx25man: s 25 nemám zkušenost
ULD10man: první 3 bosové
ULD25man: nebyl jsem
ToC10man: když se spawnou championi tak celé
ToC25man: to stejné co u 10
ToGC10man: nebyl jsem
ToGC25man: nebyl jsem
ICC10man: 5/8
ICC25man: 5/8
u toho osobního progresu bych uvedl, že s guildou se toho moc neskládá a LFG není taková jistota stabilního raidu
INFO O TEBE:
Vek: 23
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: wow hraju tak rok a půl a všechem čas se věnuju shamanovi
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? tak osobně preferuju TS3, mikrofon mám a DBM taky
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): New Hope (důvod je guildovní neaktivita, prostě všechny ID co mám tak jedině s lfg)
Poznáš niekoho od nás? Wewerka a Arral a Kejtin
Prečo práve GoE? Kvůli rozšíření osobního progresu, kvůli guildovním raidům, kvůli novým zkušenostem, jde mi taky o kvalitní kolektiv
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Apanacka
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): bez nějakých větších problébů, fps max do 60
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Pondelok: 17:00 - 22:00 (případně bych se přizpůsobil)
Utorok: 17:00 - 22:00
Streda: 17:00 - 22:00
Štvrtok: 17:00 - 22:00
Nedeľa: teoreticky celej den
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?