POSTAVANick: Omnis
Class: Priest
PVE Main spec: holy 14/57/0 (mozem prehodit disco ale holy sa mi viacej paci)
GS v main specu: 5717
PVE Off spec: Bohuzial nemám PvE off-spec. Off-spec mam pvp shadow (6111gs)
GS v off specu: 6111
Profesie: Tailoring (iba 420 planujem to doskillit)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide) Som healer cize HPS sa mi mení podla toho na akom sme bossovi, aká je kvalita raidu atd.
Zdroj infa o svojej classe: Takze ak nieco neviem tak sa najprv spytam vacsich skillerov alebo si kuknem na nete.
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#omnis,characterALTI: Nick: Discokrava , Cronix
Class a spec: Discokrava je DK ( pve frost dps 5kgs, ale moc zanho nehravam) Cronix je lock (pve 5400gs demo or hybrid talenty)
PROGRESS: Naxx10man: iba weekly
Naxx25man: nikdy som nebol lebo sa mi tam neoplatilo ist
ULD10man: 3ja bossovia
ULD25man: taktiez ako naxx 25 som tam nikdy nebol lebo som nemal kvoli čomu
ToC10man: clear
ToC25man: 2/5 (na inych postavach 5/5)
ToGC10man: nikdy som nebol na tomto servri
ToGC25man: nikdy som nebol na tomto servri
ICC10man: 6/8
ICC25man: 5/8
INFO O TEBE:Vek: 16 rokov (o chvilu 17)
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Fuha takze wowko hram uz asi 2-3 roky. Začínal som na servri Black sun, ale kvoli kamosom som odisiel na Anthoriu a doteraz tu hrávam. Najviac hram za priesta a ked sa nudím zahram si za alta.
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Pouzivam aj ventrilo aj TS, ale Preferujem TS. Mikrofon mam a addon DBM taktiez.
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Dost dlho som bol v guilde Dark Brotherhood. Odisiel som z nej kvoli tomu ze to bola dost low guilda a icc sme si davali s problémami. (max 4/8). Potom moj partak zalozil new Guildu Dream KIngs tak som zo solidarity presiel do nej ..... ale nebaví ma byt v neorganizovanej guilde kde sa nic nedeje.
Poznáš niekoho od nás? Undid ( moc mi poradil za locka), Wewerka (velakrat som ho videl v BG.)
Prečo práve GoE? No asi preto lebo ste dobrá PvE guilda a konečne sa chcem dostat do guildy kde nieje problem dat si ICC 8/8. Samozrejme aj kvoli tomu aby som sa zlepsil v PvE a našiel nových kamošov.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Undid ( ale komunikoval som s nim len na altovi)
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): moja PC zostava je procesor i3 ramka 4GB ..... v spicke v dala 25-30fps. Čize zvlada aj 25 raidy.
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: 19 00 - 22 00/22 30
Utorok: nemam trening cize sa viem prisposobit
Streda:19 00 - 22 00/22 30
Štvrtok:19 00 - 22 00/22 30
Nedeľa: Ak nemam preteky alebo daco podobe tak 19 00 - 22 00/22 30 (alebo sa tiez viem prisposobit)
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? No hlavne 2 veci
. To ze som prihlasku pisal nie moc s diakritikou
a dufam ze to nebude vadit
a druha vec ze si uvedomujem trochu low progress za tento char ale rad to zmenim a taktiky pohode dostudujem