POSTAVANick:Hufyy
Class:Paladin
PVE Main spec:Protection
GS v main specu:5150
PVE Off spec:Zatím žádné ale dá se udělat
GS v off specu:Zatím žádné ale dá se udělat
Profesie:JWC / ENCH
DPS/HPS/UNBUFFED HP:37419
Zdroj infa o svojej classe:Frenzykiller
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#Hufyy,characterALTI:Nick:Class a spec:PROGRESS: Naxx10man:15/15
Naxx25man:11/15
ULD10man:11/14
ULD25man:9/14
ToC10man:5/5
ToC25man:5/5
ToGC10man:4/5 vždy lidi leavovali
ToGC25man:4/5 vždy lidi leavovali
ICC10man:Zatím jen 2/12 rád bych se přiučil dalšímu
ICC25man:Zatím jsem neměl příležitost se tam dostat
INFO O TEBE:Vek:22
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:No už to bude asi tak kolem 5 let a nikdymě nebavilo nic víc jak tankování
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods?Addony mám mikrofon taky a TS nebo Ventrilo je to jedno co je potřeba to mám
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):Byljsem v hodně guildách ale na jiném serveru a důvod leavu byl bud rozpad guildy nebo neaktivita lidí
Poznáš niekoho od nás?Zatím jsemsi jen s pár lidma psal ale rád poznám
Prečo práve GoE?Protože v GoE hrajou podle mě lidi s mozkem kteří u té hry přemýšlejí a to je potřeba
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Nebyl to nikdo
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):Pc aninet není problém valím na noťasu na full detaily a 60fps stále.
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: 15:00-24:00
Utorok:15:00-24:00
Streda:15:00-24:00
Štvrtok:15:00-24:00
Nedeľa:9:00-jak to jde
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?GS Equip není problém dodělat budu se o to z celích svých sil snažit.Rádbych vás reprezentoval jak v pve tak i chování na worldu a mezi hráči.Moc rád bych byl členem God Of Evil a rád bych přijmul mít to pod nickem
Jinak kdo by chtěl dále o mě něco vědět rád dodám