Takze..
Talenty a rotacia by mala byt ok, kedze sme to prediskutovavali viac krat a podrobne (inak som si vtedy myslel ze si wraho alebo burton,dostal si ma
Z inspect armory:
Zmenit gem v hlave na +21 Agility and 3% Increased Critical Damage, je lepsi ako ten co tam mas a neviem ci mi to ukazuje dobre ale mas tam main Glyph of berserk, ktory som ti uz vtedy radil zmenit, kedze to je PvP glyph (burst) a v PvE ti je na nic tych par sekund..akurat preberies aggro (ked budes davat dobry dmg). Celkovo ma tento glyph u teba sklamal, podla toho ci ho maju hodnotim pve feralov.. Takze urcite zmenit na Major Glyph of Rip (uplny zaklad ferala - predlzi Rip o 4 sec. tj 2 tiky) Talenty mas podla mna bezchybne, kedze ich mas skopcene odo mna, takze uz to treba iba doladit - najma pocas Berserku si treba poriadne uklepat rotaciu, nech neprepisujes rake alebo rip a podobne..potom by uz dps nemalo byt problem.
Taktiez mi armory ukazovalo insigniu, takze neviem aky mas druhy trinket..dosiahol si soft cap v arpen (732 armor pene so scorpionom)? Co ale nemas vobec (podla armory) je expertise cap. Ten u ferala nie je az taky dolezty kedze Shredujeme od chrbta, ale aj tak je potrebne mat expertise aspon soft cap 26, lebo bez expertise nevytocis dps ake sa od Teba ocakava.
S tym cmb ressom..feral ma z talentov instantny cmb ress (Predatory strikes) takze s ressovanim nemeskaj..rotaciu ti to vobec nepokazi kedze je to instant, akurat musis reshift naspat do formy. Osobne si myslim ze druid bez prehladu o raide je tam zbytocny, ked potom iba beha a hlada target co potrebuje ress, takze aspon Grid treba mat urcite. Taktiez odporucam spravit si /yell macro na cmb ress, nech sa neressuje 1 target 2 krat (vyrobu tohto macra som dlho odkladal, ale teraz ked ho mam vidim ze malo byt spravene uz davno, dost to pomoze najma ked cmb ress mas instant, takze ten target co ressujes uz urcite nezmenis).
Celkovo ale musim povedat ze ked sme sa debatili o rotacii a talentoch tak si chapal, takze pokial vymenis tie veci co som pisal, som
ZA na test raid, v ktorom by som rad bol nech pozriem ako ti to ide padawan, aj ked teraz pocas sviatkov sa do ICC asi nedostanem. Konecne slovo je aj tak na Cinim, ale ja by som si jednu macicku do GoE zobral, nedostatky sa daju rychlo odstranit..keby mas nejake otazky wme na nick Troth, Nogood.