Fleshgore
dk
Tank
4984
Herbalism Inscription
36,5k hp
http://anthoria.wowarmory.sk/#Fleshgore,characterAlti: Averil 80lvl hunt Survival/BM lw skinning 5400gs pvp eq( pve nemam, iba head neck a zbrane na urovni fury)
Lewelyn 80lvl palach vsetky specy, ale aktualne tank/retri(holy hram uz 2-3 roky predtym) alchemy engeneering holy pve eq 5kgs holy pvp eq + - 4600gs do resilence retri eq pvp 5300gs (wf zbran bude po zapocte
) tank eq 4800gs a tank eq s retri vecami co pouzivam na rdf 5100gs
Woxus 19lvl shaman enhancement twink skinning mining 1400gs
Naxx10man:bol som vela x, ale davno... po malom osviezeni by som mal vediet uplne
Naxx25man:bol som vela x, ale davno... po malom osviezeni by som mal vediet uplne
ULD10man:iba som pred rokom v tejto guilde progressoval, dostal som sa tak pred polku
ULD25man:iba som pred rokom v tejto guilde progressoval, dostal som sa tak pred polku
ToC10man:nikdy
ToC25man:nikdy
ToGC10man:nikdy
ToGC25man:nikdy
ICC10man:nikdy
ICC25man:raz som bol trash xD
Vek:17
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:Lewelyn a Averil, za Flesha planujem chodit pve wow hram + - 3 roky
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? ano, ale mam novy pc takze si ich musim stiahnut
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): GOE, DC.. a na inych serveroch moc moc moc xD a momento mori
Poznáš niekoho od nás?Awadk Mastiho.. a vsetkych starych ludi s ktorymi sme chodili raidy pred rokom
Prečo práve GoE?lebo tu bola sranda a bolo tu fajn... snat sa nic z toho nezmenilo , uvidime
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Masti, nvm aka je ta koncovka shaman.. teda teraz, predtym to bol jeden priest, ale nepamatam sa, bolo to moc moc moc davno mozno to bol Mastiflinta
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):lagy by nemali byt a fps... mam asi najlepsi pocitac z anthorie.. okrem serverovne novučký 8gb rychloprepisovacia ram 1gb graficka 3,4 4-jadrovy procesor
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať): Teoreticky( okolnosti budu vzdy )
Pondelok: od 5.
Utorok:od 1. (- 17-19:00)
Streda:od 5.
Štvrtok:od 2. (- 17-19:00)
Nedeľa:nonstop
nieco co chcem povedat?... pikoška: bol som hlavny holy pala healer v starej goe,.. minule vo voa 25 som s 4900gs dal 7,6k hps
+ pvp viem uzasne, na predchadzajucom serveri 1. team 2v2 este v deadly sezone, hral som uz snat vsetky classy..... a mam rad ludi a nemam rad macky.. toť vše