POSTAVANick: Camrak
Class: Death Knight
PVE Main spec: Unholy
GS v main specu: 5861
PVE Off spec: Blood (tank)
GS v off specu: 5809
Profesie: BS, mining
DPS: v .ar 8k+ v raide 10-12k
Zdroj infa o svojej classe: rady skusenych, youtube , wowhead
Link na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#Camrak,characterALTI:Nick: Ttrei
Class a spec: priest Disco PvP
PROGRESS: Naxx10man: 15/15
Naxx25man: 15/15
ULD10man: 6/14
ULD25man: 3/14
ToC10man: 5/5
ToC25man: 5/5
ToGC10man: 5/5 insanity
ToGC25man: 4/5
ICC10man: 8/11
ICC25man: 6/11
INFO O TEBE:Vek: 25
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Zacinal som na burning crusade na servery Funnyworld, odprogresovane mam vsetko po Brutallusa, neskor prestup na Anthoriu kde sme zalozili guildu Aurora.
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? TS3 a DBM mam, mikrofon nie
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Aurora , neskor zlucenie s Independent. Po rozpade som vstupil do GoE, tu som dostal kick pre neaktivitu, odcestoval som na mesiac do Irska a po navrate som bol bez guildy. Never Again bola dalsia guilda v ktorej bol vynikajuci kolektiv, tento kolektiv potom opustil Never Again a vytvoril i sme si Mortalis Spiritum, ta sa rozpadla pre nedostatok ludi. Dalsia guilda v ktorej som bol do teraz je Eight Wonder, ta sa taktiez rozpadla pre nedostatok ludi.
Poznáš niekoho od nás? Talberon, Callidus
Prečo práve GoE? 1. kolektiv, stari znami
2. progress, vsade kde som bol neboli ludia schopny ani si trufnut, vyskusat queenu a professora (25) a ked uz konecne k tomu doslo , tak 1 wipe a kazdy zacal spamovat ze to nema vyznam.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Feribaci
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): 35+ fps
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Mozem hrat vzdy ked mi do toho nieco nepride, najma vecer.
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? Ak by ste mali nejake otazky, rad odpoviem v hre alebo tu.