Postava
* Nick postavy: Wrecker
* Main spec Off spec a class: DMG (neplanujem zbierat Eq na Tank) warrior
* Profesie: BS 445 Mining 450 FA 450
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress : Warriora hravam priblizne 2,5 roka s talent builtami Arms (PvP) a fury (PvE - PvP) Defense som zatial nehral velmi PRO ale ostatok zvladam dobre. Hraval som celkom dost serverov(aj zahranicných kedze I can speak english) s ktorych dnes vetsina zapadla prachom napr Splashgame(Moj prvy server uz je dead) Neverendless (Zvysene rate ale inak dobry server dokonca tam mam stale postavu
http://armory.neverendless-wow.com/characters/Wrecker ) Anathema (Wipe Wipe Wipe ... atd) Kablecz (TBC server dead)
Alts - Xardaz DK zatial low lvl
* Info o altoch
Nehravam zatial
Info o tebe:
Takze som chalan mam 19 rokov zijem na Slovensku v BB kraji momentalne som ukoncil strednu elektrotechnicku skolu a som zapisany na vysoku skolu v Zilne odbor Informatika momentalne mam kopu volna a rad by si ho uzil v dobrom kolektíve.
* Vek: 19
* Kontakt - E-mail:
hero29@azet.sk* Záujmy nielen wow !!! - Plavanie Bike Tenis Posilka
* Ako dlho hráte WoW, aké postavy - Hravam nieco cez 3 roky a postavy som hral vsetky ale na PRO Priest(Disco-Holy) Paladin(Def) Warrior(fury-arms) Rogue (Subtlety-Combat)
* V aké dni sa ti hodí raidovat ? - Vsetky vzdy si najdem cas
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? - Samozrejme aj ked viacej preferujem Skype ale mam aj Ventrilo aj mikrak
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu) - Frostwolf Clan ( Tak tuto guildu vedie asi 8 rocne decko pretoze sa to da nazvat organizovanym chaosom) The PvP ( Aktualna guilda jedna z novsich guild malo ludi online )
* Poznáš niekoho od nás ? - poznam vola sa Wiggo
* Prečo chceš ísť práve do GoE - Pretoze dufam ze sa konecne jedna o Guildu ktora je lepsie organizovana a hlavne ma dobrý kolektív co pokladam za zaklad aby si clovek uzil aj Fun pri hraní
Masti po 2hom wipe => Masti po 5tom wipe => Masti po 10tom wipe
..