POSTAVANick: MiniarwenClass: MagePVE Main spec: FrostfireGS v main specu: 5066 PVE Off spec: nemám bude arcane
GS v off specu: -----
Profesie: Tailoring(full) Enchanting(440)DPS/HPS/UNBUFFED HP: Dummy: 5,5k raid:6,5k aj viac niekedy (viem ze low)Zdroj infa o svojej classe: Všetko možne mágovia zo serveru+ internetLink na Armory: http://anthoria.wowarmory.sk/#miniarwen,characterALTI: nemám
Nick: ----
Class a spec: -----
PROGRESS: ps. za tohoto maga nemam odchodene skoro nič budem pisat čo som chodil s guildov Mortalis spiritum za paladina. ďakujem za pochopenie
Naxx10man: Skoro celé Naxx25man: nechodili sme: ULD10man: nechodili sme ULD25man: nechodili sme ToC10man: celé ToC25man: celé ToGC10man: celé ToGC25man: beasti a jaraxus ICC10man: po queenu tu sme progresovali + novych bossov som ešte nebol ICC25man: až na queen a novych bosov všetko, prof progres INFO O TEBE:Vek:16 Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: 4 roky hrám wow classy hlavne tak paladin shaman mage(mage na tbc som začinal potom na wotlku sham pala a zasa magePožívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? všetko mám aj používamPredchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):Mortalis spiritum rozpadla sa guilda, polrocna pauza char som dal kamaratoviPoznáš niekoho od nás? Callidus, Talberon, Drolan, EveristisPrečo práve GoE? ste dobrá guilda a dobrý kolektív som počul. K vám som chel ísť už dávno s paladinom ale dako som sa nedostal ani k podaniu prihlášky lebo sa mi dosral pcOd koho si dostal kontakt na GoE čoja viem? dobré meno +lfg(konkretne nick): asi EveristisAko zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):30+ fps na max na min 200+ čo je podľa mňa zbytočnéČasový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: mam posilku ale keď ma bude treba preložím si toUtorok:od 16tej-24Streda:posilka, da sa preložíťŠtvrtok:16tej-24Nedeľa:celý deň
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?V hlave ako tak mám taktiky viem. Nechcem aby ste brali túto prihlášku ako žart viem že moje GS je malé a ak ma nezoberete kvoli tomu že mám low equip tak by som chcel vedieť či budem mať aspoň šancu po dobratí equipu. Ako máte napisane pri stave klasov guildy Eq sa dá dobrať hlavne nech je človek aktívny a má skill.
Ďakujem
pre ľudí z MS ja som wepo(shpek)