POSTAVANick:Deadbull
Class:Warrior
PVE Main spec:Tank
GS v main specu:5900
PVE Off spec:Fury
GS v off specu:5700
Profesie:Jewelcrafting, Mining
DPS/HPS/UNBUFFED HP: (DPS na dummym 10mil. hp OG/TB/.ar a v raide)Neskusal som ale vyskusam a postnem do comentu
Zdroj infa o svojej classe:Nasersi, Google, Youtube, WoWHead
Link na Armory:postnem do comentu mam fury eq momentalne a som v praci. vyriesim doma rano
ALTI:Nick:Wipujmespolu
Class a spec:Lock, Deep destruction
PROGRESS: Naxx10man:ALL
Naxx25man:ALL
ULD10man:prva cast
ULD25man:prva cast
ToC10man:ALL
ToC25man:ALL
ToGC10man:Instanity
ToGC25man:4/5
ICC10man:8/11
ICC25man:6/11
INFO O TEBE:Vek:23
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?:Hravam od TBC asi 3roky odzaciatku za warriora, neskor warlock, priest
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods?samozrejme mam vsetko
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu):Aurora- spojenie s Independent, to sa rozpadlo tak som siel do GoE, odtial som v mieri odisiel koli parte troch kamosov ktory ma naucili hrat wow a hravam s nimi odzaciatku, Never Again sme odisli do Eight Wonder koli neaktivite GuM, Eight Wonder rozpadlo sa
Poznáš niekoho od nás?Mastiflintu,Talberona,Callidusa,Esklante, Llkk, Alnator,Awadk proste bol som u vas pametam si nicky
Prečo práve GoE?Pekny progress, Dobry kolektiv
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps):2 dni stary PC takze najvyssie rozlisenie, ultra detaily zvlada slusne, 60fps
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):Pondelok: Pracujem v 3oj smennom provoze tak tak podla prace ale ak budu raidy planovane nemam problem. Cez vykendy kludne aj neplanovane
Utorok:Streda:Štvrtok:Nedeľa:
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?Uz som u vas bol a vedenie vie co som zac a myslim ze aj moje kvality poznate, posudte sami ci ma primete medzi vas alebo nie. Za precitanie prihlasky vopred dakujem