Cini wrote:
-víme na čem jsme ... armory nejde, ale to je mi teď celkem volné , když jsi byl v cw a sfu tak snad tam nebudou brát lidi co by měli něco špatně v gearu nebo v talentech , ikdyž už jsem takových lidí pár zaznamenal...
...odkedy som zistil že spell pene ani strength mi nezvyšuje hps, presocketoval som to na SP, haste spirit
Cini wrote:
-jedinou tvojí nevýhodou , ale zároveň i výhodou je , že rdruidů máme dost a tím pádem víc jak jeden rdruid na icc 25 se mi už moc nelíbí... každopádně bych já přespustil svoje místo vám když je vás už tak moc a bylo by to vyřešené
...kvôli mne miesto neprepúšťaj, čosi..ani nik iný. Ja si zaraidujem ak niekto vypadne alebo za iný char ak bude treba
Cini wrote:
-přihláška napsána ve stylu, aby jsme se zasmáli, ale trocha objektivnější mohla být (icc 25 progress?)
...všetko čo je open..bossov ktorí sú closed zatiaľ nechodím vybíjať, len nech oddychujú ich chvíle ešte len prídu..koniec koncov ako by to vyzeralo keby licha vybil jeden resto druid :/
Cini wrote:
-ale doporučuju se nějak pořádně vytáhnou nebo jestli budeš průměrný heal tak to vidím na nedělní infarktové raidy
tie by mi bohate stačili
také raidy sú najlepšie.. dokázať nedokázateľné s nemožne úžasnou partou
Sagron wrote:
Schvalne by som zratal kolko ludi este vie o co islo
...ani ja už neivem o čo išlo, serious