POSTAVA
Nick: Propanbutan
Class: Death Knight
PVE Main spec: DPS
GS v main specu: 6012
PVE Off spec: Tank
GS v off specu:5900+
Profesie:ENG(450),MIN(450)
DPS/HPS/UNBUFFED HP: 7.3k dps Ebon Hold HC Dummy 5%Glanc,10k 25icc/HP Unbuff 47-49k
Zdroj infa o svojej classe: Dlouholeté zkušenosti,oficial server,Bugthoria
Link na Armory:
http://armory.anthoria.net/charakter Propanbutan
Styl dmg:Frost Two hand,Blood Two Hand,One-hand Frost keď sa mi chce někdy dám.
ALTI:Warlock,Drujd,Priest,Paladin,Shaman
Nick: Lukasin
Class a spec: Demo Warlock 5850gs PvE
PROGRESS: //Naxx10man: - Když jsem založil DK u hordy už se chodilo ToC.
Naxx25man: 2 Quartali
ULD10man: asi 4 bossove,víc ani nešlo mám pocit
ULD25man:To samé
ToC10man:5/5
ToC25man:5/5
ToGC10man:Insanity
ToGC25man:Insanity
ICC10man:9/12
ICC25man:8/12
INFO O TEBE:
Vek:24Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: DK a Warlocka hraji 50:50,Warlocka spíš PvP,DK PvE ale teď jsem měl pauzu 7 měsíců z osobních důvodů,ale i tam už není čeho moc dosáhnout proto chci se vrátit do PvE,Drujda resto hraju hlave PvE (PvP mám taky,zušenosti z ofi kdej sem hral drujda,tady sbíram na něj equip do pvp zatím)
Požívaš TeamSpeak a mikrofón? Deadly Boss Mods? Skype,TS,Mikrofon mám,DBM mám taky.
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Ancient Wariors první PvE guilda,odchoz z důvodu progressu na 3 bossech v icc po dobu 3 měsíců nabídky z cw. Dále Cosmetic Wipes,po přijetí jsem musel mimo wow tak jsem předal účet k opatrování a tím jsem udělal chybu,kamarád mi spamoval lfg,písal kktiny,failoval a urazil CL (Witamin) takže kick údajně,ale to je minulost (7měsíců už).
Když jsem se vrátil bylo hodně co napravovat co se týče reputacie ale myslím že už to je Ok a rád poznám nové lidi.
Poznáš niekoho od nás? Awada z BG,věčně tam je
,Burtonqa trochu,Alnatora z BG,určitě více lidí ale teď to jen tak nenapíšu
Prečo práve GoE? Když jdete do CW už nikdy nemůžete do SFU,zákon 2 soupeřících guild,tak jsem se rozhodl pro 3 nejlepší pve guildu,podle mého přesvědčení,předsudky hážu stranou.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick):Alnator
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): 15ms stabilně a 60fps
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Kdykoliv kromě dnu kdy nejsem doma > Úterý (13:00-18:00) Středy ( 16:30-18:30 ) a Neděle kvuli fotbalu dopoledne .)
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? Nechci být souzen za něco co jsem neudělal já,chtěl bych test raid,chtěl bych dokázat že ve skutečnosti nejsem takový rejpal jak si každý myslí,jsem upřímný to je vše. Nedělá mi problem nasadit 2,3,nebo 4té ID při potřebě vyměnit DPS za Heal,Range DMG,relognu na jiný char ale hlavně ať se jde.
Jo a ještě,nerad čekám za každým bossem +5 minut že někdo ide na cigáro atd.