Dobrý den . Zdravím GuM, jeho zástupce i všechny členy guildy God of Evil. Jmenuji se Vít (oslovujte Vítek nebo nickem pls). K přihlášce.POSTAVANick: Weathers
Class: Rogue
PVE Main spec: Assasination
GS v main specu: 6007
Profese: Engineering + Mining
DPS: +/- 8100DPS na dummy a minulý týden co jsem byl v ICC10 jsem měl max. 11k DPS (ale s hráči co mají 5300GS sem moc daleko dostat nedá)
Zdroj infa o svojej classe: Rogunu už nějaký ten pátek hraji. Většinu informací jsem si zjišťoval od lidí přímo ve hře, ale nicky fakt neřeknu, už je to doba co jsem udělal 80lvl rouge a začal hrát PVE.
Link na Armory: http://armory.anthoria.net/character-sheet.xml?r=AnthoriA&cn=WeathersALTI:Nick: Yourlife
Class a spec: Priest (Disco / Holy)
Nick: Deathflame
Class a spec: Death Knight (Frost DPS / Blood Tank)
Nick: Wildcat
Class a spec: Druid (Feral Tank)
Nick: Skeblov
Class a spec: Priest (Shadow DPS)
Všichni alti jsou jen PVE jen na Yourlifovi mam nějaký ten PVP eq.
PROGRESS: Naxx10man: Clear
Naxx25man: Clear
ULD10man: Clear (to co bylo otevřeny a bylo to možný dát)
ULD25man: Clear (to co bylo otevřeny a bylo to možný dát)
ToC10man: Clear
ToC25man: Clear
ToGC10man: Clear
ToGC25man: Clear
ICC10man: 8/11
ICC25man: 8/11
Důvod proč mám jen 8/11 je ten, že jsem před Vánocemi přestal hrát.
INFO O TEBE:Je mi 19 let.
World of Warcraft hraji asi už 6 let vážně teď nevím (pamatuji si i přestup Anthorie z TBC na Wotlk).
TeamSpeak i mikrofon mám a není problém požívat. DBM jsem používal asi první rok PVE hraní. Od té doby ho nemám ani mezi addony. Většina toho co DBM má se dá nastavit u jiných addonů a funguje to stejně.
Moje poslední guilda byla Cosmetic Wipes (prý jeho členové přešli na Twinstar a tak zaniklo).
Koho znám od vás? No pár jich bude. Tak například Awadk, Mastiflinta, Vraniacik atd.
Proč právě GoE? Vaše raidování jsem viděl nejednou z první ruky a dokonce jsem párkrát zaskakoval za Awu. Nějakou dobu jsem nehrál a tak bych chtěl zase patřit do nějakého kolektivu od kterého můžu očekávat vynikající raidy, nějaký ten achiev a samozřejmě vlídnou tvář (ne styl Ixffy a Teex: Já jsem king, já jsem tu boss.).
Kontakt nebyl potřeba
stačilo udělat pár kroků a podívat se na druhý monitor. BTW je to Awadk.
Lagování internetu neovlivním a FPS je v pohodě. Pokud umřu je to moje vlastní chyba a ne chyba PC.
Časový harmonogram:Momentálně jsem časově neomezen, takže je mi to jedno.
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?Od Vánoc jsem nehrál a začal jsem zase až teď. Taktiky na poslední 3 bosse v ICC neznám, ale nikdy nebyl problém se je naučit, popřípadě můžu shlédnout vedle na PC u Awy.
No jediný o co tak můžu požádat je, aby jste byly shovívavý a jestli budete brát ohled na moji půlroční pauzu, tak to nijak neovlivním.
PS: Na gramatiku moc nehleďte. Vím je to hrozný, ale nikdy mě nějaký i/y nic neříkalo.