Nick : Elegan
Class: Warlock
Main spec. : Demonology/destruction (0/40/31)
Off spec. : Demonology (0/56/15)
Gear Score : 3984
Profesie : Tailoring / (bude Jewelcrafting)
Skúsenosti a realmy : WoW hrám už zo 3-4roky, Mojím prvým realmom bol Antik (patch 1.12.1) ,postupom času sa pridali servre ako: Narnias, Sargeras, Spojka,Twinstar a nakoniec som zakotvil tu na Anthorii. Väčšinu som hrával Huntera sem tam priest , neskôr sa pridal DK a teraz akívne hrám za Warlocka cca mesiac ( táto classa mi vyhovuje najviac ). Čo sa týka progressu v PVE : pre-TBC / TBC dungy/raidy(all) , wotlk HC , naxx,os,voa 10/25 , ULd som ešte nebol ale taktiky cca viem ( keď tak si ich prezrem znova ).
Alti : Ricmond lvl 80 DK frost DW dmg spec ( equip naxx 25 )
Samanda lvl 80 hunter main Survival / off BM ( equip HCka + naxx 10/25 )
Za tieto postavi už takmer nehrávam ( slúžia len na farmenie ) ale neni problém ich obnoviť v prípade potreby.
Info o mne:
Vek: 19
Záujmy (mimo WoW) : hudba, volejbal, priatelia, cvičenie
Čas : No najlepší čas by bol zrejme večer, cez piatky + víkend by som sa snažil účasť plniť
Ventrilo: aktívne využívam TeamSpeak aj Ventrilo
Predošlé guildy : The Life Stealers - dobrá guilda len sa postupom času akosi rozpadla a ľudia ako poodchádzali do independent atď.
Ancient Warriors - V tejto guilde som strávil veľmi dlhý čas bola to dobrá guilda len veľa členov ktorí patrili k obľúbeným buď prestali hrať alebo šli inam. Taktiež to raidovanie už nieje to čo bývalo, tak isto aj ochota v guilde ,starí členovia sa sem tam povyšujú nad nováčikmi a atď.
Koho od vás poznám ? : z vašej guildy osobne poznám Bulkissa, Frosta, Vrasku, Yotiho, Nina, Hawkieho z ktorými hrám už dlhší čas
Prečo isť k vám ? : láka ma progress, raidy a všetko okolo, čo s tým súvisí.
- WoW je hra pri ktorej sa má človek baviť a nie zbytočne nervovať, ale treba aj sem tam myslieť aj na iné veci a dať si pauzu
.
By Ricmond