POSTAVANick:HajtkoskClass:PaladinPVE Main spec:HolyGS v Main specu:5955PVE Off spec:re3 niekedy aj protectGS v Off specu:re3-5809/prot 5636 ale to moc nehravam lebo ma to nebavíProfese:mining 450/eng 320DPS/HPS/UNBUFFED HP:HPS podla bossa a demencie v raide/DPS off spect: 7500 na 500k
Zdroj infa o svoji classe:Odkaz na Armory:http://armory.anthoria.net/character-sheet.xml?r=AnthoriA&cn=HajtkoskALTI nemam altou(80lvl) len 70 a 59 dk hunt
Class a Spec:PROGRESS Naxx10man:WQNaxx25man:-ULD10man:-ULD25man:-ToC10man:5/5ToC25man:5/5ToGC10man:5/5ToGC25man:2/5 taktiky viem, len low raidICC10man:11/11ICC25man:7/11 nenašiel som zatial schopný raidINFO O TOBĚ Chodim na strednu odbornu skolu drevarsku študujem TNI ( tvorba nabytku a interieru) pochadzam zo Zvolena ale bývam v Revúcej
Věk:17Jak dlouho hrajete WoW, za jaké postavy nejvíce?:Hrám 2 roky a len čisto palu ale hral som na inych serverochPoužíváte TeamSpeak, mikrofón, Deadly Boss Mods? DBM používam lebo to je lahšie snim. Ts mam a mikrak tieš a vyjadrujem sa na TSPředešlá Guilda(a důvod odchodu)Som stáli lfg hrač :Poznáš někoho od nás?Asi nieProč právě GoE?Chcem raidovat s nieky kto sa vie pri tom zabavit a netrva to dlho. Hlavne newipnu na lordovyOd koho jste dostal kontakt na GoE Fu na meno si nespomeniem ale písal do lfg dako na K sa začinal sry fakt netušim nick(konkrétní nick):Jak zvládá váš PC 25man raidy?Vyborne na medium grafike (lagy, fps):ČASOVÝ HARMONOGRAM (čas kdy se vám dá raidovat)no este neviem podla toho ako mi vynde brigada cez leto ale asi do tej 21:00 mam čas každy den. Ale pozor len cez leto v škole nemame net no tedy na intraku takze cez skolsky rok len piatok a sobota
- toto plati pre šetky dni
Pondělí: do 21:00Úterý:do 21:00Středa:do 21:00Čtvrtek:21:00Neděle:21:00CHTĚL BY JSTE NÁM JEŠTĚ NĚCO ZDĚLIT? Ano chcel na LFG písal jeden hrac že som njna no ale som leader vo voa padnu wf legy dmg rollnem si nevyhram a ten čo ich vyhral skapal na začatku tak som mu ich nedal ale sebe som ich nedal tieš dal som ich druhemu kto ich rolloval som čisty teda. Okej viem že je zatvoreny stav pre paladinou ale chcem uz aspon raz zažit zabavny raid