!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Fri 01. Nov 2024 6:37:17

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 
Author Message
 Post subject: Seqvoj-resto druid ACCEPTED
Posted: Wed 25. Aug 2010 18:18:30  

Postava

* Nick postavy: Seqvoj
* Main spec Off spec a class: resto druid(popripade bala)
* Profesie:alchemy/herbalism
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: s druidom moc skusenosti nemam ale ucim sa rychlo. Progress hram tu este od tbc v pve som bol dost aktivny cize vsetko az po ToC to som kvoli problemom ktore vypisem dalej este nebol

Alti

* Info o altoch:no tu je to zlozite par postav mam v inej guilde(Horde Legion) hram tam uz skoro dva roky presiel som tam viac rankami dokonca som bol cl ale teraz tam hram pasivne lebo sa tam zrobili zmeny s ktorymi nesuhlasim

Info o tebe

* Vek: 22
* Záujmy nielen wow !!!: basket cyklistika obas kniha ale iba obcas:-D
* Ako dlho hráte WoW, aké postavy: Wow hram skoro dva roky najdlhsie za huntera ale viem to aj za paladina shamana ci roguna+ druid s ktorym chcem ist k vam
* V aké dni sa ti hodí raidovat ?: tak asi naj cez vikend ale aj cez tyzden by bol cas poobede niekedy
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods?:Ventrilo mam ale mam problemy s mikrakom takze mozem len pocuvat DBM mam

* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu):to som rozpisal vyssie
* Poznáš niekoho od nás ?:nepoznam zatial nikoho
* Prečo chceš ísť práve do GoE?:hladam kvalitne pve

Post subject: Re: Seqvoj-resto druid
Posted: Wed 25. Aug 2010 18:57:51  

Jsme pro Resto druidu je malo

Posted: Wed 25. Aug 2010 21:54:54  

na skúšku ZA ale upozorňujem, že máš viac postáv a neviem či to budeš stíhať...slabá aktivita nám vyhovovať nebude

pozri info o loote

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Thu 26. Aug 2010 0:17:12  

dnes som s pankom prehodil par slov, vyzeralo vsetko v pohode, equip low ako cerstva 80 ale to nehra rolu, hccka naxxy ulduary su pri takej velkej guilde ako goe vybehane zachvilu....

jedine co mna osobne zaraza su tie postavy v inej guilde. podla mna u nas uz dlhsiu dobu funguje nepisane mozno aj pisane pravidlo, ze bud vsetky chary alebo ziadny. ved predsa preto sme odmietli aj nokiu a to uz je hrac trocha inej kategorie.

som za v pripade ze prejdes zo vsetkymi charmi, inak proti

Posted: Thu 26. Aug 2010 3:57:38  

Termíny raidování nám moc vyhovovat nebudou. Jinak jsem PRO.

Image Image
 Profile  

Posted: Thu 26. Aug 2010 5:51:44  

dumbs wrote:
dnes som s pankom prehodil par slov, vyzeralo vsetko v pohode, equip low ako cerstva 80 ale to nehra rolu, hccka naxxy ulduary su pri takej velkej guilde ako goe vybehane zachvilu....

jedine co mna osobne zaraza su tie postavy v inej guilde. podla mna u nas uz dlhsiu dobu funguje nepisane mozno aj pisane pravidlo, ze bud vsetky chary alebo ziadny. ved predsa preto sme odmietli aj nokiu a to uz je hrac trocha inej kategorie.

ale nokiu odmietol naarl, podľa mňa to bola chyba.....ja by som dal chlapcovi šancu, ak nebude stíhať držať krok tak von, nebudem v guilde chovať lowku aby sa priživovala

Image

Profile  

Posted: Thu 26. Aug 2010 9:01:19  

dumbs wrote:

Tie postavy v inej guilde su tam prakticky odlozene hram len obcas za huntera alebo si nieco vycraftim keby som ich vzal sem tak by som nestihal za vsetko a stali by tu chcem hlavne za toho restaka co som cital par postov tak ten vam chyba ale je to vase rozhodnutie

Posted: Thu 26. Aug 2010 9:46:39  

Administrátor

Ak ti tu budu stat alti to nevadi, dolezite je aby nestal main. Ak vravis, ze na nich nehras, nemusis ich nutne vsetkych stahovat, ale aspon toho huntra by si mal preniest. Resto druid chyba (a balance tiez) takze ZA.

Edit: S Nokiom bol tusim problem, ze to nie je main, ale alt Trinitielfa myslim. Aj tak si myslim ze by bol prinos pre gildu. Skoda ho. Combat rogua nemame a po Beargovi vsetci convertuju na assasin :).

Image
Calduill, Rourk, Rakforn
 Profile  

Posted: Thu 26. Aug 2010 10:11:50  

Sagron wrote:
Ak ti tu budu stat alti to nevadi, dolezite je aby nestal main. Ak vravis, ze na nich nehras, nemusis ich nutne vsetkych stahovat, ale aspon toho huntra by si mal preniest. Resto druid chyba (a balance tiez) takze ZA.

Edit: S Nokiom bol tusim problem, ze to nie je main, ale alt Trinitielfa myslim. Aj tak si myslim ze by bol prinos pre gildu. Skoda ho. Combat rogua nemame a po Beargovi vsetci convertuju na assasin :).

Mozno to znie divne ale nechcem s tamtymi charmi leavovat hl hram tam uz dva roky poznam tam vsetkych ale nesuhlasim co sa robi ohladom pve, takze tak ak vam to vadi ze tam mam tie chary tak to nechajme tak mohol som to zamlcat ale radsej som to povedal na rovinu ps ohladom toho stihania charov nastupujem teraz na vs cize fakt viac charov stihat nebudem...je to na vas

Posted: Thu 26. Aug 2010 11:26:17  

ja som ZA...nech si nechava altov kde chce..resto droodov nemame, ked nebude aktivny neni problem kick

Image
 Profile  

Posted: Fri 27. Aug 2010 15:55:07  

ja som ZA na skusku .... ak nebude aktvita KICK

"Človek nie je iba hračkou okolností, ale vždy aj ich tvorcom." V. Havel
Image

Warrior = total imba .kill destruction damage

The best warrior joke : "stop cast" :D
 Profile  

Posted: Fri 27. Aug 2010 16:14:09  

gs 3000, ani jeden item za emblémy.....10 dňová podmienka na eq gs 4000+

ide nám o ľudí čo majú brain takže za

ACCEPTED na skúšku

Image

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 12 posts ] 

All times are UTC + 1 hour