* Nick postavy- Zvejkacka * Main spec Off spec a class- Main - PVE frost/fire .... Off - PVP frost * Profesie- Tailoring,enchanting....full * Skúsenosti s postavou - Předchádzajúce realmy , progress- Za maga hraju přes 2roky,hrál jsem na wlkoch a ostatní servery blizz... progress- Hodně se SFU
Alti- Schift 80 DK - dmg/tank profky- Alchemka,herbalismus
* Vek- 19 * Záujmy nielen wow !!!- sledovani tv nebo dvd, nejake aktivity venku,fotbal,tennis, * Ako dlho hráte WoW, aké postavy- wow hraju asi4-5 roků,postavy: dk,war,mag,warlock,trochu druid * V aké dni sa ti hodí raidovat ?- Já si vždy na raid udělám čas a řídím se podle leadra raidu * Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods?- Ano pouzžívám a bez DBM bych se neobešel, takše mám ho.
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu)- Six Feet Under ...Vedoucí guildy na to srali.....a přestalo mě to tam bavit. * Poznáš niekoho od nás ? - ano poznám Awadk,Srnec,Revengercz(bratr) * Prečo chceš ísť práve do GoE- Protože mám rád PvE hlavně 25tky ...Hodně lidí ... mám rád kolektiv a hlavně dobrý kolektiv a srandu.
|