Postava
* Nick postavy ...- Marijuanka
* Main spec Off spec a class....- tak ficim na Holy,disco mam iba na PVP ...eq mam prevazne s emblemov a daco zo zakladnych dungov..priblizne 4200 GS
* Profesie...... - Tajloring mam 442 a enchanting 425
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress.....- Tak skusenosti s PVE mam dost hral som hoci len na FUnny worlde ale dungeony tam boli nastavene skoro ako na blizze... ale v tom mam slabu stranku ze to bolo blizz cize na Wotlku nemam az take skusenosti ale zaklady uz som pochytil:-)
Alti
* Info o altoch....- Altoch nemam ... chcem si najprv jednu postavu spravit namakanu
Info o tebe
* Vek...... - mam 21
* Záujmy nielen wow !!! ..-studujem na VS cize tak trochu aju to ucenie
ale popri tom priatelka ..pocuvanie kvalitnej hudby a proste normalny zivot na dedinke:-)
* Ako dlho hráte WoW, aké postavy.... - tak WoW hram asi 2a pol roka na Wotlku asi pol roka , asi rok a pol som hral na maga na TBC serveroch a tak priesta na blizze
* V aké dni sa ti hodí raidovat ?tak urcite v piatky lebo to mam olne ale mimo skuskoveho obdobia si najdem urcite cas aj inokedy...
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods?.... - VT mam mam aj TS ale to nejak nepouzivam .. DBM nemam ..zatial som nebol v takej guilde aby som ho potreboval
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu)....- tak nebol v ziadnej takej extra guilde len som chodil po takych mensich a skusal som kde sa da usadit ale zistil som ze nijaka mi nejak nesadla do oka:-)
* Poznáš niekoho od nás ? no osobne urcite nie ale ingame mozno aj ano no nespominam si ...
* Prečo chceš ísť práve do GoE...- tak dost o vas pocujem a vyzerate byt taky sympaticky..
tazko pisat a tuto temu ..viem len ze ste guilda na vyssej urovni ale viac asi nic:-)
Dakujem za precitanie a ked nic zomna tak prajem vela lucku v dalsom pokracovani guildy