!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Thu 26. Dec 2024 20:03:10

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Shadowman Retri pala DECLINED
Posted: Tue 02. Nov 2010 21:00:47  

*Nick postavy: Shadowman
* Main spec Off spec a class:Retri pvp/pve
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: odohranych 1,5roka anthorka / played na palachovy 86days + ine.
Predchadzajuce guildy Protector kalimdoru , hidden a god of evil odchod s tychto guild sa da povedat kvoli niektorym ludom a. Zbytok kariery odohranych okolo 4mesiacoch Sargeras .

* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): equip pvp par veci s naxxu .GS okolo 4400 85% pvp len retri.
* Info o altoch:nik: Themax 80lvl dwarft paladin pvp eq skoro full deadly a doplnky hc a ine . A este par altov ale to su iba lowky.
* Vek:18 za 2tyzdne :D
* Záujmy nielen wow !!! ALKOHOL ,mariska obcas :D kamarati a moj naj sport AIRSOFT a najma holky :D
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? cca wowo hram 2roky najviac som hral za shadowmana a obcas alti.
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? 2krat urcite nedela sobota a kazdy druhy tyzden cez pracovny tyzden vtedy mam prax takze od 3 do 9 som tu.
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? vsetko.
* Poznáš niekoho od nás ? Mastiflinta, Awadk , a nviem kto tam este dalsi ostal ked som odisiel s guild.
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? nemam guild a chcem zaspominat na stare casy pve a ziskat novy equip a skusenostia poriadne raidy ako za starych casov .
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): nviem si spomenut niekto to daval na lfg a ked som videl guild hned som tam chcel ist lebo viem ze tam su dobry pve hraci aj dobry kolektiv hracov . Za tu minulu prihlasku sa ospravedlnujem asi mi preplo v hlave ze som si to nepozrel poriadne :D

Post subject: Re: Shadowman Retri pala
Posted: Tue 02. Nov 2010 22:44:46  

no necham to na CL

Image
Image
Image
 Profile  

Posted: Wed 03. Nov 2010 6:49:05  

ja som ZA pretože retri máme málo a tento člen tu bol pri nás a robil to čo mal (až na tie kecy, tie by si mohol nechať pre seba počas raidov) ale inak pohoďák

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Fri 12. Nov 2010 19:44:03  

DECLINED low activity

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 1 hour