*Nick postavy: Shadowman
* Main spec Off spec a class:Retri pvp/pve
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: odohranych 1,5roka anthorka / played na palachovy 86days + ine.
Predchadzajuce guildy Protector kalimdoru , hidden a god of evil odchod s tychto guild sa da povedat kvoli niektorym ludom a. Zbytok kariery odohranych okolo 4mesiacoch Sargeras .
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): equip pvp par veci s naxxu .GS okolo 4400 85% pvp len retri.
* Info o altoch:nik: Themax 80lvl dwarft paladin pvp eq skoro full deadly a doplnky hc a ine . A este par altov ale to su iba lowky.
* Vek:18 za 2tyzdne
* Záujmy nielen wow !!! ALKOHOL ,mariska obcas
kamarati a moj naj sport AIRSOFT a najma holky
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? cca wowo hram 2roky najviac som hral za shadowmana a obcas alti.
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? 2krat urcite nedela sobota a kazdy druhy tyzden cez pracovny tyzden vtedy mam prax takze od 3 do 9 som tu.
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? vsetko.
* Poznáš niekoho od nás ? Mastiflinta, Awadk , a nviem kto tam este dalsi ostal ked som odisiel s guild.
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? nemam guild a chcem zaspominat na stare casy pve a ziskat novy equip a skusenostia poriadne raidy ako za starych casov .
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): nviem si spomenut niekto to daval na lfg a ked som videl guild hned som tam chcel ist lebo viem ze tam su dobry pve hraci aj dobry kolektiv hracov . Za tu minulu prihlasku sa ospravedlnujem asi mi preplo v hlave ze som si to nepozrel poriadne