* Nick postavy: Petac * Main spec Off spec a class: Arms Warior * Profesie:BS + Minig * Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: Tak s postavou uz hram asi 1 rok Twinstar , Giga Fun , Eqvibrium , Amathema . * EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): PVE nemam , PVP mam GS 4500 cca
* Info o altoch:Nemam alta
* Vek:18 * Záujmy nielen wow !!! Silovy Trojboj , Biliard , Kamarati , DISCOO * Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? Wow hravam 3 roky a to najviac Roguna,Wariora * Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? Dokazem byt online asi cely tyzden ... Ale ked mam ist cvicit tak odbehnem na 2h. * Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Ventrilo pouzivam mikrak mam ale DBM nepouzivam
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): Never Again ale proste som sa tam s jednim typkom povadil a ta guilda polku dna bola mrtva nic nepisaly .. proste taka Padivna * Poznáš niekoho od nás ? Hej Inobus ked tu este je , Henson Pronet z byvalej guildy , a este LLKK ,a Gergy je dobry cloveka spravi mi craft zadara * Prečo chceš ísť práve do GoE ? Je to taki zaujimavi nazov guildy taky paradny (bukekela) su v vasej guildy aj ochotny ludia pomoct druhym , Dokazu poradit ked sa ich nekdo pita , a vela dalsieho proste same plusy. * Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick):Wewerka pisal na lfg a pak som si dovolil mu napisat ze ci by som mohol ist do guildy a on ze ake mas GS , aka class atd..
|