Postava
* Nick postavy: Ochmmo
* Main spec Off spec a class: Hunter SV(PVE)/BM(PVP)
* Profesie: Leatherworking(407)/Skinning(450)
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: Huntera hram prvy krat. Hral som este Paladina a Rogunu (70lvl mystiq.cz).
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): full PVE EQ 4668GS / PVP EQ GS okolo 4100 neviem presne (pvp drtim len tak ked nieje čo ine na praci
))
Alti
* Info o altoch: nič podstatneho lvlu
Info o tebe:
* Vek: 20
* Záujmy: šport, hlavne futbal ale nepohrdnem prakticky žiadnym iným.
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac: Hram cca 3 roky s prestávkami (Paladin,Rogue,Druid) teraz Hunter rád skúšam nové veci
.
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne?: Som tu prakticky každe den vo večernych hodinach od 17.00-00.00 cca.(okrem piatkov to nebývam doma takže ten free piatok by mi vyhovoval
))
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods?: VT aj DBM použivam a aj mikrofon mam
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): Vita the Horde: tam som bol ako cerstva 80 chodilo sa sice ToC 25 ale žiadne HC ani nižšie raidy sa tam nekonali tak som išiel do slabšej guildy kde som si pobehal Naxx 10/25 VoA a pod. V poslednej guilde sa to začalo rozpadať GuM 5 dni offline bez ohlasenia(ževraj si xpil alta).
* Poznáš niekoho od nás: z GoE nepoznám nikoho.
* Prečo chceš ísť práve do GoE?: na lfg som sa dočital že naberáte nových členov tak som kukol na net popozeral som to tu a celkom ma to zaujalo.
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Arwyn sprava na lfg (dufam že som nepoplietol ten nick).