Postava
* Nick postavy: Razant
* Main spec Off spec a class: Healer - Holy Paladin
* Profesie: BS/444, Mining - 450
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: Zacinal jsem na OnlineGamers s Warem, pote jsem presel na Paladina. Po rozkladu OnlineGamers, jsem na doporuceni pratel zacal hrat na Anthhorii. Po prechodu z Horde Legion do The Lost Tribe, jsem presel z Retri na Holy, kde jsem zustal do ted jak v PVP tak PVE. Na Anthorii hraji asi 2 roky, prevazne za Paladina.
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): PVP - GS4770 - Full Fury + Rele doplnky, PVE - GS4363 - Veci Item lvl 219 - 226, Fingery a Trinkety 200 - 213.
Alti
* Info o altoch: DK - spis na PVE. Blood. Ultra Low EQ ... GS vetsinou z NEXUSu ... GS3300. Hunter 40 lvl - Temer uz za nej nehraji.
Info o tebe:
* Vek: 30 Let
* Záujmy nielen wow !!!: Rodina, Elektronika, IT, cetba, sport (pasivne - na Aktivni neni cas
).
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac?: Wowko hraji zhruba asi 3 roky. Zacinal jsem na Warovi. Pak jsem zacal hrat Paladina, za ktereho hraji dodnes a preferuji ho jako Main postavu.
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne?: Po předběžné domluvě kdy a v jaký čas se půjde RAIDy, jsem schopný si uspořádat činnosti tak, abych tady byl, pokud nebudu v práci, případně nebudu mít nějaké neodkladné věci k řešení. Pracuji na 12h směny, kdy jeden týden mám 5 dní pracovních a druhý týden 5 dní volno.
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods?: Používám Ventrillo, případně Team Speak nebo Skype. DBM také.
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): Horde Legion - Nedokázali se tam pořádně na ničem domluvit a docházelo k hádkám o Loot v RAIDech. The Lost Tribe - Většina členů včetně vedení, Emigrovala na Officiální servery. Část Emigrovala k Alíkům. Zůstala tam jen hrstka lidí, kteří hrají jen PVP.
* Poznáš niekoho od nás ?: Nestor
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? Na doporučení Nestora, kvůli PVE. PVP by mnělo sloužit jako doplněk, ne jako Dogma, že World of Warcraft je PVP hra - k jenom třískání se mezi sebou jsou jiné hry
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Nestor