Postava
* Nick postavy: Smudlo
* Main spec Off spec a class: Resto / Balance Druid (Taur)
* Profesie: Leatherworking / Skinning
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: Played 35dni 18h 15min. s postavou na Anthorii
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): PVE 4311 GS Resto a 4290 Balance PVP - pracuje sa na tom
Alti
* Info o altoch: ?!?
Info o tebe:
* Vek: 26
* Záujmy nielen wow !!! : No praca na PC a tak kezde s tym pracujem 5-dni v tyzdni kde som zacal WOW
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? No hram od Februara na tejto postave mam odohrane 20dni a pracujem na jednom PVP warlockovi pomaly
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? Raid by bol pre mna najlepsie cez vykend ak velky ako Naxx alebo Ulduar adt.. a Nejake to VOA a OS kludne aj cez tyzden kedze som doma od 17:00 a mam kopu casu aj kazdy 2 den.
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? jj Ventrilo 2.1.4 a mikrofón mam a aj pouzivam ...musi to byt ak sa nieco ide
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): Never again - chcem odyjst pretoze sa tam ludia nevedia zlozit ani na HC nieto este na Raid a mne sa to nechce skladat s tym ze sa ludi v Guilde treba doprosit aby nieco vobec isli a nikto nema VT to je najhosie.
* Poznáš niekoho od nás ? no zatial nikoho asi , ale neprezeral som si zoznam este nejak velmi ... tak sa uvidi
* Prečo chceš ísť práve do GoE ?
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Wevericka asi nepametam si presne ked to pisal bol som v praci ...