* Nick postavy: Fossil
* Main spec Off spec a class: Arcane a Frost Mage
* Profesie: Alchemy Herbalism
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: Hram za maga uz strasne dlho, predtym som hral na blacksune a tiez mag
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): Mam hlavne z HC, T7 chest a idem kupit headku, par itemov z Naxxu a ULD trash. 4349GS.Som cisto PVEckar
* Info o altoch: Ziadneho ale chcem si spravit shamika
* Vek: 17
* Záujmy nielen wow !!! Basketball, programovanie, tvorba web stranok(ucim sa PHP), gytara, zena
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac? hram dokopy mozno rok ale prerusovane a zatial len za maga... shamika mam len 10 lvl a za ali
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? Dokazem, samozrejme hlavne cez weekendy a v stredu (tak ja mam casu dost aj v ine dni no iba vecer... od tej siestej
ale np taham to kazdy den aspon do polnoci
iba obcas nie )
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? pouzivam vsetko zadane
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu):Boli dve, Jedna sa volala Jesus had a soulstone a ta sa rozpadla, kvoli prestupu guma do ali. A teraz odchadzam z Blizzard the light kvoli gumovy... nebudem ho opisovat
* Poznáš niekoho od nás ? Boli sme ULD 10 s Elrongom a ten nam aj navrhol aby sme isli prave sem
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? pretoze ma uz nebavi stale sa hadat s gumom a tazko sa zhana eq na takej urovni ako bola moja guilda alebo nedajboze lfg
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Elrong