Postava
* Nick postavy: Acheronae
* Main spec Off spec a class: Destro, ale chodím aj demo/destro alebo čisto demo na support raidu, neskôr by som prešiel na affli. Warlock
* Profesie: Transmutation alchemy & enchanting(zatiaľ low skill)
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: Za warlocka hrám cca 2 roky aktívne, predtým som hrával Prot warriora. Hral som na bývalom Antik servery, RunWoW Wnet, WoWBugz, Funny world, Narnias, Sargeras, Twinstar, Archaica a nakoniec som tu zakotvil na trvalo
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): 5126 GS momentálne, pomer pve-pvp, fuuu, tak mám len jedinú pvp vec a to furious boty
a ešte insigniu za q v hellfire peninsula
Alti
* Info o altoch: alt - Rankin - tauren warrior lvl 54 momentálne, chcem z neho spraviť tanka na 80tke
Info o tebe:
* Vek: 20
* Záujmy nielen wow !!!: priatelia a všetko s tým spojené
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac?: Wow hrám od patchu 1.6.0 do toho WOTLK-u som hral hlavne protection warriora, popri TBC som začal hrať viac warlocka. Hrajem cca 5 rokov.
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne?: Najlepšie cez víkend, cez týždeň kedy ako, podľa školy a iných povinností.
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods?: Áno, áno a áno
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): Brave Hearts, rozpadla sa, demencia ľudí a tak podobne
* Poznáš niekoho od nás ?: Brave Heartákov
* Prečo chceš ísť práve do GoE ?: Solídne PvE, čo som počul a videl na equipoch.
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Mine