* Nick postavy: Panthenol
* Main spec Off spec a class: main ele/off resto
* Profesie: jwc/bude eng
* Skúsenosti s postavou - Predchádzajúce realmy , progress: czechdream - 70 lvl enha/resto shaman, funnyworld (2 roky) 70 ele shaman, tady Academic (ele shaman 80 - dal jsem ho přítelkyni a vyexpil novýho)
* EQ, GS, pomer PVE-PVP itemov(obidva specy): eq průměrný +- 4600 gs (není už kde sbírat lepší eq bez guildy, když můžu zajdu tocko, ale s lfg to je oničem, chci chodit guildovně)
Alti - Nacaplik - retri/holy paladin, 4700 gs (pvp)
* Vek: 19
* Záujmy: práce, přítelkyně, pivo, basketbal
* Ako dlho hráte WoW, za aké postavy najviac: hraju něco kolem 5ti let, nejvíc shaman, paladin a warr
* Dokážeš byť k dispozícii počas nášho raid timu aspoň 2-3x týždenne (pravidelne)? Ktoré dni konkrétne? Čas není problém, stačí se dostatečně domluvit, abych si to všude zařídil
* Používaš Ventrilo 2.1.4 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Ano, mike kvůli vám seženu
* Predchádzajúce guildy (a dôvody odchodu): New Beginning - rozpadlo se to, Never again - band of noobs
* Poznáš niekoho od nás ? Dnes jsem s pár lidma od vás byl ToC, ale konkrétně ne, jen "nickovitě"
* Prečo chceš ísť práve do GoE ? Chci si konečně zahrát pořádný PvE, chci chodit lepší raidy a chci se sehrát s bandou lidí, aby ta hra taky nějak vypadala a měla trochu úroveň
* Od koho si dostal kontakt na GoE (konkrétne nick): Dumberta
Doufám že mě neodsoudíte hned podle toho, že nemám přes 5500 gs, every day jsem online, minimálně 3 hodiny a CHCI dungovat/raidovat, jen mi dejte šanci
Přeju pěkný svátky