Zdravím, tak jsem se po cca půlroční pauze rozhodl znovu obětovat část svého volného času a začít opět wowkovat:) Taky bych se rád vrátil k vám do GoE, byla to jednoznačně nejlepší guilda, ve které jsem byl, fajn kolektiv a vůbec, bavilo mě to tam a chybí mi to:) Ale k přihlášce:
POSTAVA Nick: Wewerka Class: Rogue PVE Main spec: Assassination GS v main specu: 5288 (když jsem končil, ještě nebyla ICC) PVE Off spec: Asi si zkusím Combat GS v off specu: --- Profesie: Enchanting/Engineering
ALTI: Nick: Snad ještě mám druhý account s Holy paladinem:P Class a spec: Holy pala
PROGRESS: Naxx10man: CLEAR Naxx25man: CLEAR ULD10man: Siege a Antechamber CLEAR ULD25man: Siege a Antechamber CLEAR ToC10man: CLEAR ToC25man: CLEAR ToGC10man: CLEAR (svině mi nedala achieve za Anuba!) ToGC25man: Tuším, že jsme se nedostali za beasty:P ICC10man: Lord Marrowgar + Lady Deathwisper CLEAR ICC25man: Lord, Lady a Saurfang clear, progress Rotface:)
INFO O TEBE: Vek: 17 Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Byly tam různě dlouhé přestávky, ale začal jsem hrát někdy před 2 roky Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods? Ano/Ano Ano Ano Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Jak jsem psal - GoE, odešel jsem do Real lifu:) Poznáš niekoho od nás? Všechny co tam byli před půl rokem Prečo práve GoE? viz úvod Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Wewerka:) Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Jak kdy, ale naučil jsem se to hrát i na 5 fps:)
Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať): Vzhledem k tomu, že budou prázndniny a přesně nevím, jak to bude příští rok, tak sem radši nebudu nic psát, ale jako vždy se pokusím přizpůsobit Ponelok: Utorok: Streda: Štvrtok: Nedeľa:
Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať? I miss you :-*
Wewerka 80 Assa RoguePallypower 80 Holy/Protection/Retribution Paladin
|