!!! Welcome to God Of Evil Guild !!!

(-: JOIN US AND ENJOY FOREVER :-)
It is currently Thu 26. Dec 2024 18:55:49

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Peekyn ( Paladin 80, retri) ACCEPTED
Posted: Mon 11. Jul 2011 15:56:37  

POSTAVA
Nick: Peekyn
Class:Paladin (80)
PVE Main spec: Main spec v PVE = retri
GS v main specu:v PVE cca. 4850 a v PVP 5227
PVE Off spec: Holy, prot
GS v off specu: Mám pve/pvp equip holy (5,2gs) ale mám zkušenosti u s tankováním ale equip na úrovni ( naxx,uld)..takže tak 4,4gs.
Profesie: JWC (450) a MIN (450)

ALTI:
Nick: Makenzen
Class a spec:80 desto/demo lock ( pve gs 5,3)

ALTI:
Nick:Itaschi
Class a spec: 70 shadow priest

PROGRESS:
Naxx10man: Mám prochozeno
Naxx25man: Mám prochozeno
ULD10man: Mám prochozeno
ULD25man: Mám prochozeno
ToC10man: Mám prochozeno
ToC25man: Mám prochozeno
ToGC10man: Mám prochozeno
ToGC25man: progress
ICC10man: Neměl jsem možnost ( jen trash)
ICC25man: Neměl jsem možnost ( jen trash)

INFO O TEBE:
Vek: Je mi skoro 18.
Ako dlho hráš WoW, za aké postavy najviac?: Wow hraju 4 rokem. Nejvíc jsem hrál za paladina a warlocka , ale už dlouho bych chtěl priesta ale expení mi dělá problém tak to jde pomalu.
Požívaš Ventrilo 2.1.4/TS 3.0 a mikrofón? Deadly Boss Mods?: Ventrilo i TS mám. Mikrofon taky.
Predchádzajúce guildy (a dôvod odchodu): Moje poslední guilda na paladinovi byla The Bellum ale ta se rozpadla a od té doby jsem dlouho dobější guildu neměl. Na lockovi poslední guilda Shadowmoon ale ta se také rozpadla.
Poznáš niekoho od nás?
Prečo práve GoE?: Hledám nějakou slušnou pve guildu a myslím, že GoE patří k nejlepším na serveru.
Od koho si dostal kontakt na GoE (konkretne nick): Robertoo
Ako zvláda tvoj PC 25man raidy? (lagy, fps): Fps problém nemám, občas mám problémy s výpadky internetu ale to je jednou za čas.

Časový harmonogram (čas kedy sa ti v daný deň dá raidovať):
Ponelok: ano
Utorok: ano
Streda: ano
Štvrtok: ano
Nedeľa: ano

Máš ešte niečo na srdci, čo by si nám chcel povedať?: K časové harmonogramu: O prázdinách mám času spousta takže problém s časem nemám, jen občas budu určitě mimo PC. Toť asi vše :) Přihlášku budu sledovat, kdyžtak se ozvěte ve hře, jsem online skoro pořád :)
 Profile  

Post subject: Re: Peekyn ( Paladin 80, retri)
Posted: Mon 11. Jul 2011 16:04:41  

Jinak ještě k tomu času :D..V ty dny mi je jedno kdy se půjde, jsem to tam špatně napsal tak se omlouvám :)
 Profile  

Posted: Mon 11. Jul 2011 21:32:32  

nech si ťa rozoberie pekne do podrobna Alnator (retri CL)

ten prot, koľko máš unbuffed hp? ja som zhodou okolností ťahal jedného prot paladina a do 14dní som z neho vytiahol 38 unbuffed čo je icc10 rdy a to tam je 245/251 eq plus nejaký zázrak 264 ale málo lebo to je len offspec.....

Image

MASTIFLINTA shadow/holy/disco priest
APANACKA arp mm/bm hunter
Mastifuzac ele/resto/enha shammy
Mastibrko demo/hybrid warlock

DEATHWINGS feral tank/resto druid {guild char}
ASUA prot/holy paladin {guild char}
 Profile  

Posted: Mon 11. Jul 2011 21:44:52  

V prot unbuff mám tak cca. 30k s BOS tak 32 :) Tankoval jsem v Bellumu pak už ne :)
 Profile  

Posted: Tue 12. Jul 2011 1:48:21  

no hezký hráče poznám dost dobře jak již zmiňoval z bellumu. No moc si toho už moc nepamatuju, ale když už si ten čas našel na raid tak ho odešel bez potíží, když jsem vysvětlil co a jak. To je jedna věc a druhá byla aktivita sláva nic moc, ale jak říkám bylo to rok zpět možná míň možná víc. Člověk se mění, možná chlapec nemá už tolik školy nebo jiných záležitostí. Jestli pro nebo proti se výjádřím později

Image
Class Leader of druids
 Profile  

Posted: Tue 12. Jul 2011 11:27:50  

ZA na zkoušku

Image
Good new everyone !! I think I've developed a plague that will destroy all life on Azeroth!
 Profile  

Posted: Tue 12. Jul 2011 17:15:02  

Somnou máme 5 retry palachov, gear máš velmo velmo slabý. Jediné čo ti momentálne hrá do kariet je že cca za 3 týždne na nejaký čas odchádzam. Vzal by som ťa jedine s tou podmienkou, že dovtedy budeš mať minimálne 5500gear, na čo by ti 3 ID mali uplne stačiť ak budeš aktívny a snažiť sa --> t.j ICC10, VOA10/25, TOGC10/25 + craft a itemy z trashu. Ešte ťa chcem aj tak inspectnuť, takže sa ozvy na nick Alnator ingame.
 Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 1 hour